18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας είναι οι καλύτερες πιθανές. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει και πιο κοντά στις προσωπικές εξελίξεις που κυνηγάτε. 

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πολλές οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και πρέπει άμεσα να τις ξαναπιάσετε. Σε κάθε επόμενό σας βήμα αυτοί που σας αγαπούν θα σας υποστηρίξουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι συμβουλές που έχετε πάρει από τους γνωστούς σας για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε τα οικονομικά και προσωπικά ζητήματα που σας δυσκολεύουν ίσως να χρειάζονται αλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η αγάπη των φίλων και των δικών σας ανθρώπων είναι έκδηλη, κι αυτό δεν μπορείτε να το αρνηθείτε. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχετε μια μεγάλη έκπληξη. 

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα και να λύνετε γρίφους. Οι μέρες θα σας δώσουν μια ανεβασμένη ψυχολογία, όπου μπορείτε να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν έχετε βρει ακόμη τον σωστό σύντροφο και μάλλον η καρδιά σας αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ. Μέχρι τη νέα σελήνη του μήνα θα υπάρξουν αλλαγές. 

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το συντροφικό σας έτερο έχει να σας κάνει κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πολλά τα σενάρια και οι υποψίες που περνάνε από το μυαλό σας και που πρέπει να τα σταματήσετε. Ο,τι σας ανησυχεί, απλώς ρωτήστε το ευθέως στο σύντροφό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Υπάρχουν θέματα μέσα στη σχέση – οικογένειά σας που το ταίρι σας θέλει να λύσει. Στα επόμενα κοινά σας βήματα απλώς υποστηρίξτε και τις δικές σας θέσεις! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Για εσάς που ακόμη δηλώνετε μόνοι τα καλά νέα είναι κοντά σας. Κάποιος σας έχει στο αισθηματικό του στόχαστρο και θέλει να σας το εκφράσει με μοναδικό τρόπο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορεί να μην έχετε ακόμη τις επικοινωνίες όπως τις θέλετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά από τον Αύγουστο πολλά αυτά τελικώς που θα τροποποιηθούν. 

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αδειάστε τις σκέψεις σας από το παρελθόν που πια δεν έχει τίποτα αξιόλογο να σας δώσει. Το άμεσο μέλλον σάς φέρνει νέο αέρα που θα σας ανανεώσει. 

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Ευχαριστίες από την ΚΟΜΥ Αργολίδας στην εταιρεία VOI&NOI

Αξιότιμε κε Ιωάννη Αργυρίου Κουρουνιώτη, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική προσφορά εκ μέρους της εταιρείας σας VOI&NOI αναφορικά για τη δωρεά ενός ψυγείου για τη συντήρηση αντιδραστηρίων των δειγματοληπτικών ελέγχων πολιτών της Αργολίδας στα πλαίσια της πανδημίας SARSCOVID-19. Η προσφορά σας αποτελεί σημαντική αρωγή για τη συνέχεια του […]

Ομάδα Των Φιλόζωων Εθελοντών Αδέσποτα Greece: Έρχεται μεγάλη κακοκαιρία! Αν δούμε αδέσποτο ζώο σε ανάγκη ειδοποιούμε αμέσως τον Δήμο!

Έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη κακοκαιρία και πολλά αδεσποτάκια στους δρόμους να κινδυνεύουν άμεσα πλέον μεταξύ των άλλων κινδύνων και από το χιόνι αλλά και τον παγετό! Επίσης επιπλέον υπάρχουν πολλά αδέσποτα ζώα επάνω στα βουνά όπως στην Πάρνηθα, και τα οποία κινδυνεύουν περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα ζωάκια καθώς αν από το χιόνι […]