15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εσείς σίγουρα δεν θεωρείτε τίποτα δεδομένο μέσα σε σχέσεις και φιλίες. Αυτό είναι και κάτι που τώρα -και κάτω από αυτές τις συνθήκες- θα πρέπει να αποδείξετε στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μπερδεμένοι είστε με όλα αυτά που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστημα μέσα στο δεσμό σας. Δεν σας χρειάζονται συμβουλές, παρά μόνο μια αληθινή συζήτηση με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλά τα έκτακτα έξοδα που έχουν προκύψει και εσείς θα πρέπει να δείξετε έναν πιο συντηρητικό εαυτό. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε προσέγγιση από μια παλιά σας ερωτική ιστορία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην δώσετε εκ νέου ευκαιρίες σε άτομα που έχουν δείξει στο κοινό σας παρελθόν ότι δεν μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Εστιάστε και στα εργασιακά σας περισσότερο.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πολλά τα ερωτηματικά που πλέον έχετε για το σύντροφό σας. Το ιδανικό θα ήταν να τον ρωτήσετε ευθέως και όχι να περάσετε σε διπλωματικές συμπεριφορές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα. Από τις 11/07 ο Ερμής πλέον γυρίζει σε ορθή φορά και θα μπορέσετε με περισσή ευκολία να βρείτε λύσεις για τα εργασιακά σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μέσα στους φιλικούς σας κύκλους έχει δημιουργηθεί μια ερωτοφιλία που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Από το επόμενο Σαββατοκύριακο 11-12/07 θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε ανάμεσα σε πολλές και ουσιαστικές επιλογές. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιο ώριμα και να δράσετε εντός του μήνα αυτού. Υποστήριξη θα έχετε από όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ενα πολύ θετικό νέο θα έρθει από τον άνθρωπό σας. Πολλοί από το ζώδιό σας θα μπορέσουν να πάνε τη σχέση τους σε συγκατοίκηση, γάμο, ακόμη και στη δημιουργία οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μη λέτε πολλά για το αισθηματικό σας παρελθόν. Δεν αφορά κανέναν και ειδικά αυτά τα νέα άτομα που έχουν μπει στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η ζήλια σας κάποιες στιγμές είναι υπερβολική και αυτό πιέζει το ταίρι σας. Οποια και να είναι η αιτία πίσω από αυτό, πρέπει να τη λήξετε άμεσα. Ενα ταξίδι έκτακτο θα προκύψει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Υποστήριξη έχετε από τους ανθρώπους σας. Είστε έτοιμοι για να κάνετε μεγάλα και ουσιαστικά βήματα στη ζωή σας, που θα σας αλλάξουν άρδην την καθημερινότητα.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Θερμά συγχαρητήρια για την διεθνή επιτυχία του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και του 1ου Ε.Κ. Άργους.»

Για άλλη μια φορά τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους και του 1ου Ε.Κ. Άργους, μας έκαναν περήφανους κατακτώντας το Βραβείο “Best Romance Film” για την ταινία τους «Μία απέραντη Αγάπη – An Endless Love» στον Διεθνή Διαγωνισμό Global Short Film Awards 2021 στις Κάννες της Γαλλίας. Θερμά συγχαρητήρια για την νέα […]

Χρηστίδης για Τούνη: «Στο πρόσωπο της είναι όλα τα κορίτσια που έχουν εκβιαστεί»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστιδης, τοποθετήθηκε δημόσια για την υπόθεση με το ροζ βίντεο της Τούνη και προτρέπει και άλλες γυναίκες που έχουν πέσει θύμα εκβιασμού (porn revenge) να μιλήσουν ανοιχτά και να απευθυνθούν στις αρμόδιες αρχές. Παράλληλα, ο κ. Χρηστίδης, θίγει την ανάγκη να επανεξεταστεί το νομικό πλαίσιο για αυτές τις […]