18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα νεότερα για την υγεία του 17χρονου που νοσηλεύεται στον “Ερυθρό Σταυρό” με κορονοϊό

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 17χρονου ο οποίος είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και λίγες ημέρες αργότερα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να διασωληνωθεί. Ο 17χρονος, όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η διοικήτρια του “Ερυθρού Σταυρού” όπου νοσηλεύεται ο μαθητής της Β’ Λυκείου αποσωληνώθηκε και αναμένεται να πάει σε θάλαμο.

“Η εικόνα του παιδιού είναι πολύ καλύτερη. Έχει αποσωληνωθεί και είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Παρακολουθείται από τους γιατρούς να ξυπνήσει εντελώς και παίρνει την πορεία προς τον θάλαμο. Εάν αυτό γίνει σήμερα ή αύριο θα μας το πουν οι γιατροί. Οι γιατροί έκαναν και κάνουν ό,τι μπορούν για όλους τους ασθενείς” τόνισε χαρακτηριστικά η κα Ελπινίκη Ταβιανάτου.

Περισσότερα Άρθρα

Πανελλήνιες 2023: Οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα των εξετάσεων

Η 1η Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ (ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια) και η 2η Ιουνίου για τα ΓΕΛ (ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια), αποτελούν τις ημερομηνίες έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα ξεκινήσουν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας). Η ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται στις 08:30 π.μ., και είναι κοινή […]