18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα παιδιά μαθαίνουν να προφυλάσσονται από το σεισμό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, για το σχολικό έτος 2018-2019, το πρόγραμμα επιμόρφωσης που έγινε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Αργολίδας σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας και περιελάμβανε παρουσίαση για τον τρόπο αντιμετώπισης του σεισμού, καθώς και άσκηση εκκένωσης τον σχολικών μονάδων. Πάνω από 30 σχολεία της Αργολίδας ενημερώθηκαν για πρώτη φορά και οι μαθητές έμαθαν  πώς να συμπεριφερθούν σε περίπτωση σεισμού.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας, κ Ελένη Μάρα, που όλο το χρόνο στάθηκε αρωγός και είχε την ιδέα του προγράμματος, καθώς και τον προϊστάμενο κ Σίδερη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την νέα σχολική χρονιά , με σκοπό όλα τα σχολεία της Αργολίδα να έχουν ενημερωθεί και οι μαθητές να γνωρίζουν το φαινόμενο του σεισμού.

Περισσότερα Άρθρα

Χρηματιστήριο Αθηνών :Κατάρρευση 9% για τον Γενικό Δείκτη – «Βυθίζονται» τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Σε «ελεύθερη πτώση» βρίσκεται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, ενώ «βυθίζονται» τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με τον δείκτη αναφοράς Stoxx Europe 600 να υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2016. Η κήρυξη πανδημίας του κορονοϊού από τον Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας αυξάνει τους φόβους των αγορών για τις οικονομικές επιπτώσεις, ενώ το […]

Πώς θα λειτουργεί το Κτηματολογικό Γραφείο Ναυπλίου

  Όπως αναφέρει το ethnos.gr αναστέλλονται πλήρως από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και μέχρι και την 15η Μαρτίου 2021 όλες οι δια ζώσης συναλλαγές και η ηλεκτρονική υπηρεσία εγγραφής πράξεων για το Κτηματολόγιο και παραμένει σε πλήρη λειτουργία μόνο η ηλεκτρονική υπηρεσία της έκδοσης πιστοποιητικών, στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου, όπου βρίσκονται: -Το Κτηματολογικό Γραφείο […]