13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα Πυργιώτικα γιορτάζουν την Αγία Παρασκευή

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάζεται η μνήμη της Αγίας Παρασκευής της οσιομάρτυρος στον ομώνυμο κοιμητηριακό ιερό ναό στα Πυργιώτικα.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός από τους Ιερείς π.Κωνσταντίνο Σέρρο, π.Μιχαήλ Καλαμαρά και π. Κωνσταντίνο Ξανθόπουλο.

Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής εικόνας πέριξ του δημοτικού διαμερίσματος προς ευλογία του τόπου και των κατοίκων.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Εσείς που έχετε χωρίσει από το άτομο που αγαπάτε ακόμη θα ήταν σφάλμα να κάνετε μια πιεστική πρόταση επανένωσης άμεσα. Αφήστε το καλύτερα για πιο μετά. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Δεν σας κοιτά – μιλά καθόλου το άτομο που έχετε με τον τρόπο σας ερωτευτεί. Μην κάνετε κάποια κίνηση! Υπάρχει λόγος, […]

Δήλωση της Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ιστορική! Ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφάσισαν να προχωρήσουμε τολμηρά, σταθερά, μπροστά. Μια Ελλάδα ισχυρή και περήφανη που θα προσφέρει σε όλους μια καλύτερη ζωή. Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους όσοι με στηρίξατε. Η εμπιστοσύνη σας με τιμά. Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη […]