23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα συγχαρητήρια του Δημήτρη Καμπόσου στον Σ.Δ.Υ.Αργολίδας

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την τεράστια επιτυχία της ομάδας 4×400μ. γυναικών  του Σ.Δ.Υ.Αργολίδας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η Ελπίδα Καρκαλάτου, η Ειρήνη Γεωργαλά, η Ελπίδα Τόκα και η Κατερίνα Δαλάκαέγραψαν για άλλη μια φορά ιστορία με χρυσά γράμματα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή τους Γιώργο Καραπάνο για την σπουδαία δουλειά που έκανε μαζί τους ώστε να βρεθούν στις πρώτες θέσεις.

Τα κορίτσια αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους και προάγουν τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του με την παρουσία τους  στον ελληνικό στίβο.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

Δημήτρης Καμπόσος

Περισσότερα Άρθρα

Μόνιμο το μέρισμα για 2,5 εκατ. συνταξιούχους -Έρχεται διάταξη-έκπληξη

Διάταξη – έκπληξη θα περιλαμβάνεται στο νέο ασφαλιστικό. Με την διάταξη αυτή θα χορηγηθεί μόνιμο μέρισμα σε 2,5 εκατ. συνταξιούχους, σύμφωνα με την Realnews. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, από το 2020 κάθε Δεκέμβριο θα διανέμεται στους δικαιούχους μέρος από το υπερπλεόνασμα. Στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι να ενισχυθούν οι συνταξιούχοι με μηνιαίο εισόδημα […]

Οι Λύκοι επιστρέφουν!!!

Η ανακοίνωση του Διομήδη Άργους για την επιστροφή στους αγώνες «Ήρθε η ώρα και πάλι για αγωνιστική δράση. Μετά και τα σημερινά αρνητικά τεστ η ομάδα μας είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί την ομάδα του Α.Σ.Ε Δούκα, σχεδόν 4 μήνες από τον τελευταίο αγώνα, το Σάββατο 27/02/2021 και ώρα 18.00 στο κλειστό της Ν.Κίου. Η επανεκκίνηση […]