18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τεχνική σύσκεψη για την πορεία ανασύνταξης του Φακέλου Μεγάλου Eργου για την ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Η εξέλιξη της πορείας ανασύνταξης του Φακέλου Μεγάλου Eργου για την ΣΔΙΤ που αφορά το έργο της διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης εργασίας που μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σήμερα, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, μεταξύ στελεχών της Περιφέρειας, των αρμοδίων υπουργείων και της ομάδας JASPERS.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν απ’ όλες τις πλευρές τα ζητήματα και οι εκκρεμότητες που υφίστανται, προκειμένου μέσα στο επόμενο διάστημα να καταστεί εφικτή η ανασύνταξη και επανυποβολή του φακέλου.

Οπως επισημάνθηκε, η κατασκευή του έργου θα ξεκινήσει άμεσα και η διαδικασία επανυποβολής του φακέλου δεν επηρεάζει την ομαλή έναρξη των εργασιών, ενώ ο στόχος είναι το αργότερο τον Οκτώβριο του 2021 να έχει τελειώσει η διαδικασία αξιολόγησης και να μην υπάρχει κανένα θέμα στη χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ.

Στη σημερινή συνάντηση -την οποία θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες στο άμεσο μέλλον- μετείχαν, μαζί με τους συνεργάτες τους, στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και των αρμοδίων τμημάτων του, στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ανδρέας Τσουκαλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπροπουλος, εκπρόσωποι του τεχνικού συμβούλου της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη ΣΔΙΤ και ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αντώνης Ψαράκης.

 

Περισσότερα Άρθρα

Μονάδα τεχνητού νεφρού Άργους: Συλλυπητήρια για την ευεργέτιδα Βασιλική Βούρδουλα

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της ευεργέτιδας της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Άργους,Βασιλικής Βούρδουλα. Πρόκειται για την κλασική μορφή φιλοπατρίας και μαζί με την λύπη μας εκφράζουμε και την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την ευεργεσία , της οποίας ωφελήθηκαν   και ωφελούνται δεκάδες ασθενών αυτού του τόπου.Καλό παράδεισο Μονάδα τεχνητού νεφρού […]

«Χιλιάδες βήματα, ένα Άλμα» και από την “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν.Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει στον συμβολικό περίπατο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού «Χιλιάδες βήματα, ένα Άλμα» που διοργανώνει το Άλμα Ζωής Νομού Αχαΐας στην Πάτρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019. Η τιμή συμμετοχής είναι 15 ευρώ για τους φίλους και 10 ευρώ για […]