19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τζίμης Ζαμάνης και Βασίλης Χαρίτσης το προπονητικό team του Αργειακού ‘Εσπερου

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε το προπονητικό team της ανδρικής ομάδας του Αργειακού ‘Εσπερου B.C..

Ο Βασίλης Χαρίτσης και ο Τζίμης Ζαμάνης αναλαμβάνουν από σήμερα τα ηνία της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι η αγάπη τους για το μπάσκετ, καθώς και η πολύπειρη ασχολία τους με τα καλαθοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής -και όχι μόνο- θα είναι κομβικά στοιχεία για την πορεία του συλλόγου μας.

Ο Βασίλης Χαρίτσης είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στο μπάσκετ.

Έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες της περιοχής, τόσο σε αγωνιστικά τμήματα, όσο και σε ακαδημίες.
Το 2005, μέσω υποτροφίας του Σ.Ε.Π.Κ., βρέθηκε στις Η.Π.Α. για να παρακολουθήσει ομάδες NBA, αλλά και κολεγιακές.

Ο Τζίμης Ζαμάνης είναι απόφοιτος του California State University of Los Angeles, καθώς και απόφοιτος της Σχολής Προπονητών της Γ.Γ.Α. με ειδικότητα στο μπάσκετ.
Έχει διατελέσει προπονητής στην ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. Άργους από το 1988 έως το 2002.

Το 2006 ίδρυσαν την ακαδημία του Αργειακός Έσπερος – Basketball Academy, η οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές ακαδημίες καλαθοσφαίρισης της περιοχής μας.

Τους καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας οικογένεια, τους ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική αυτή συνεργασία και στεκόμαστε στο πλευρό τους για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας!

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο Γιώργος Θεοδωρίδης

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 40 ετών από κορονοϊό, ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε σήμερα στις  11:00, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Αμύνταιο του νομού Φλώρινας. Πιο συγκεκριμένα, ο λυράρης ήταν μόλις 40 ετών, ενώ τις τελευταίες 57 μέρες νοσηλευόταν στην εντατική του Νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» Θεσσαλονίκης λόγω επιπλοκών από […]

“Τρίποντο” του Οίακα: Ανανέωση συνεργασίας με Φάνη Κουμπούρα

Ο Οίαξ Ναυπλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμη ένα χρόνο με τον Φάνη Κουμπούρα. Η εμπειρία και η μπασκετική ευφυΐα του Φάνη Κουμπούρα κρίθηκαν απολύτως απαραίτητες από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την νέα, πολύ δύσκολη, αγωνιστική χρονιά ενώ και η αγάπη του κόσμου του Ναυπλίου προς το πρόσωπό του Φάνη έπαιξε σημαντικό […]