18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τζόκερ: Με ένα ευρώ κέρδισε 600.000

“Αν έχεις τύχη, διάβαινε…”, λέει ο θυμόσοφος λαός και η ρήση αυτή ταιριάζει γάντι στον υπερτυχερό της κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ που κατάφερε με μόλις ένα ευρώ να αλλάξει τη ζωή του.

Ο υπερτυχερός από τη Θεσσαλονίκη ήταν ο ένας και μοναδικός νικητής της κλήρωσης (2138) και κατάφερε να κερδίσει 600.000 ευρώ που είναι λογικό ότι θα του αλλάξουν τη ζωή.

Το “χρυσό” δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην οδό Αριστοτέλους 10 στη Θεσσαλονίκη. Επρόκειτο για απλή συμμετοχή με τυχαία επιλογή. Οι αριθμοί δηλαδή συμπληρώθηκαν από τη μηχανή του πρακτορείου και όχι από τον κάτοχο του δελτίου. Λίγες ώρες μετά έμαθε τα αποτελέσματα και το πιο τρελό όνειρο είχε γίνει πραγματικότητα.

Περισσότερα Άρθρα

“ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ” / Συναυλία της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΟΠΠΑΤ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, σήμερα στο Βουλευτικό

“ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ” ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΟΠΠΑΤ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Συναυλία Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 Ώρα 20.00 Βουλευτικό – Ναύπλιο Είσοδος δωρεάν Σας περιμένουμε στην πρώτη μας εμφάνιση μετά από πέντε χρόνια, σε ένα πρόγραμμα με οργανική μουσική από τον W. A. Mozart και τις ιταλικές καντσονέτες, ως τα τραγούδια του Μιχάλη Σουγιούλ, του Σταύρου Κουγιουμτζή και του Μάνου Λοϊζου. Πρόκειται […]

Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παχυσαρκίας (WOF) κήρυξε την 4η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας (World Obesity Day), με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις επιδημικές διαστάσεις που έχει πάρει σήμερα η παχυσαρκία και να προτείνουν λύσεις για τον περιορισμό της συχνότητας εμφάνισής της. Η Παχυσαρκία είναι η πάθηση που προκαλείται από υπερβολική συσσώρευση λίπους […]