15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τηλεδιάσκεψη για τουριστικά θέματα της Πελοποννήσου

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με θέμα την τουριστική προβολή και τις τουριστικές υποδομές, ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν στις 14 Μαΐου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου.

Συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής, όπως το νέο τουριστικό site, η παραγωγή νέου υλικού για την προβολή του τουριστικού προορισμού, το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον αλιευτικό τουρισμό κλπ.

Ο περιφερειάρχης, αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις από πλευράς Περιφέρειας, σε τουριστικές περιοχές, όπως το Λουτράκι, η Ερμιόνη, το Πορτο- Χέλι, το λιμάνι της Κόστα, αλλά και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Πελοποννήσου.

Αναφορά έγινε, επίσης, στη βελτίωση προσβάσεων σε μνημεία και χώρους υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος, στην κατασκευή χώρων υγιεινής (W.C.) και σε ζητήματα σχετικά με τα τουριστικά περίπτερα.

Τέλος, εξετάστηκε η εκδήλωση που προγραμματίζεται, με την ευκαιρία της έναρξης της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου.

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο σπουδαίος ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος

Έζησε 89 «διαγώνια» χρόνια… Ο φιλόλογος Κωνσταντίνος Δημητριάδης (το «Ντίνος Χριστιανόπουλος» είναι ψευδώνυμο του ποιητή), ο συλλέκτης έργων τέχνης, ο πρώην ιδιοκτήτης της πινακοθήκης της «Διαγωνίου», ο μελετητής, ο μεταφραστής, ο δοκιμιογράφος, ο σχολιαστής (ενίοτε ιδιαίτερα δεικτικός) των έργων και των ζωών των άλλων, ο πλέον «συζητημένος» ποιητής των τελευταίων χρόνων, πέθανε σήμερα στη γενέθλια […]

Εκδήλωση για το κίνημα του φιλελληνισμού από το δήμο της Τρίπολης

Εκδήλωση για το κίνημα του φιλελληνισμού Ο Δήμος Τρίπολης, διοργανώνει διαδικτυακή εσπερίδα, στις 19 Απριλίου και ώρα 4.00 μ.μ. με θέμα : «Φιλελληνισμός : Από τον περιηγητισμό έως την επανάσταση του 1821». Στην εκδήλωση, θα μιλήσουν: Ο Βασίλης Καρδάσης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με θέμα «Ο Περιηγητισμός στην Αρκαδία», Ο Κώστας Βελέντζας, Πρόεδρος της Εταιρείας για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό, με θέμα : […]