20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, Stefan Löfven

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, Stefan Löfven.

Κατά τη διάρκειά της οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, για την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Ψηφιακό Πιστοποιητικό εμβολιασμού και για την ενδυνάμωση της συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως στην οικονομία, τις επενδύσεις, τον τουρισμό.

Συζήτησαν, επίσης, για το νέο σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο ενώ ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον ομόλογό του για τις τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να πραγματοποιήσει επίσκεψη στη χώρα μας.

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Γαβρήλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει την κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων

Η κυβέρνηση της ΝΔ, εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας και σε μια περίοδο απαγόρευσης των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων, επιθυμεί να κάνει νόμο του κράτους ένα ακόμη αντεργατικό νομοσχέδιο. Δεν κάνει τίποτα άλλο, παρά να ικανοποιεί διαχρονικά αιτήματα και προτάγματα νεοφιλελεύθερων εμπνεύσεων. Εκμεταλλευόμενη την υγειονομική κρίση και τη δύσκολη θέση των εργαζομένων, επιβάλλει […]

Παναγιώτης Νίκας: “Είμαι έτοιμος για το debate”

Αμεση ήταν η απάντηση του Παναγιώτη Νίκα στην πρόταση του Πέτρου Τατούλη για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των Υποψηφίων Περιφερειαρχών Πελοποννήσου. Ο κ.Παναγιώτης Νίκας δήλωσε τα εξής:   «Αποδέχομαι με χαρά την πρόταση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για δημόσια συζήτηση. Είμαι έτοιμος όποτε και όπου επιθυμεί να κάνουμε το δημοκρατικά προφανές κι ελπίζω να αποδεχθούν […]