18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα εντυπωσιάζει

Το MasterChef δεν έχει αντίπαλο στην τηλεθέαση και στην prime time της Παρασκευής παίζει… μπάλα μόνο του, καθώς η Φάρμα και το House of Fame δεν μπορούν να το κοντράρουν.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου, τo MasterChef σημείωσε μέσο όρο 35,7% στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι και το 41,9%, ενώ στο γενικό σύνολο είχε μέσο όρο 29,9%.

Ακολούθησε η Φάρμα με 17,4% στο δυναμικό και 18,8% στο γενικό, ενώ το House of Fame βρέθηκε αρκετά πιο κάτω με 11% και 10,9% αντίστοιχα.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 35,7%

Φάρμα – 17,4%

House of Fame – 11%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

MasterChef – 29,9%

Φάρμα – 18,8%

House of Fame – 10,9%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Περισσότερα Άρθρα

Έκλεισε το ανδρικό κομμάτι του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα

Τα τρία ονόματα που έκλεισαν το ανδρικό κομμάτι του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα, είναι τα εξής: Ανδρέας Πουλάς, Αναστάσιος Χειβιδόπουλος Παναγιώτης Ψυχογιός

Το μήνυμα του Πέτρου Τατούλη και της «Νέας Πελοποννήσου» για τη νέα σχολική χρονιά

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα με όνειρα και φιλοδοξίες για τους μαθητές μας. Εύχομαι σε κάθε μαθητή καλή πρόοδο και σε κάθε εκπαιδευτικό και κάθε γονέα καλή δύναμη! Οι προσπάθειες μας πρέπει να είναι άοκνες για να διασφαλίζουμε συνεχώς ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον ευημερίας των παιδιών μας. Καλή σχολική χρονιά, με υγεία! Πέτρος Τατούλης […]