15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν: Στην ατζέντα κορονοϊός και τουρισμός – Τι συμφώνησαν οι δύο ηγέτες

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερτνογάν είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και τις προσπάθειες αντιμετώπισής τους, καθώς και για ζητήματα που συνδέονται με το άνοιγμα των συνόρων και την αποκατάσταση των τουριστικών ροών.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Ερντογάν συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτούς τους διμερείς διαύλους επικοινωνίας.

Η επικοινωνία έρχεται σε μια περίοδο, που η ένταση έχει χτυπήσει «κόκκινο» και οι τουρκικές προκλήσεις, είναι καθημερινό φαινόμενο, με δηλώσεις και υπερπτήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Μητσοτάκης και Ερντογάν, συνομίλησαν για τελευταία φορά στις 4 Δεκεμβρίου του 2019 όταν είχαν συναντηθεί στο Λονδίνο, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Περισσότερα Άρθρα

Δράση από την 1η ΤΟΜΥ Άργους στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» με ωφελούμενους τους μαθητές του Γυμνασίου Λυγουριού

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, η 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο της ανάπτυξης και υλοποίησης δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του πληθυσμού για την προαγωγή της υγείας, πραγματοποίησε δράση πρόληψης και αγωγής υγείας με ωφελούμενους τους μαθητές της Α΄ τάξης του Γυμνασίου Λυγουριού του δήμου Επιδαύρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού […]