19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου.

Η βραδιά είχε διπλό χαρακτήρα, γιατί είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε δικούς μας ανθρώπους, σε αναγνώριση της προσφορά τους για το Σύστημα μας και τον Προσκοπισμό.

Τιμήθηκαν για την προσφορά και βοήθεια τους ως μέλη της ΕΚΣ οι Μαίρη Τούσσα, Κωστελένος Παναγιώτης και Μπάμπας Νίκος. Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τιμήθηκε ο ραδιοερασιτέχνης, George Stravoravdis, για την πολύτιμη βοήθεια του στην συμμετοχή του Συστήματος μας στο Joti-Jota 2018.

Τέλος τιμήθηκαν η διευθύντρια της Eurobank κα Ναταλία Νικολάκη και η δικηγόρος κα Σταματίνα Δρούζα για την βοήθεια τους σε υπόθεση του Συστήματος, καθώς και στον κο Γκιώνη Ιωάννη και κα Υφαντίδη Βασιλική, μέλη της ΕΚΣ του παλιού Συστήματος Κρανιδίου, για την βοήθεια και προσφορά τους. Όσοι παρευρέθησαν, απόλαυσαν ένα βίντεο με φωτογραφίες από τις δράσεις του Συστήματος για το 2018.

Το φλουρί, για τα τμήματα, έτυχε στην Έυα Ραυτοπούλου η οποία παρέλαβε, εκ μέρους της Αγέλης, από την Αρχηγό Αγέλης, Φωτεινή Καρανικόλα, την εστία υγραερίου, προσφορά της ΕΚΣ. Το φλουρί των επισκεπτών έτυχε στον κο Γιώργο Καρανικόλα, ο οποίος παρέλαβε το δώρο του, προσφορά του χρυσοχοείου Νάκος.

Εκ μέρους των βαθμοφόρων, των μελών της ΕΚΣ και των παιδιών του Συστήματος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθησαν και έκαναν και αυτή την εκδήλωση, ακόμη μια ωραία ανάμνηση για όλους μας. Η βραδιά για εμάς, όπως πάντα, δεν τελείωσε έτσι απλά. Βαθμοφόροι και ΕΚΣ, με τις οικογένειες τους, απολαύσαμε τις υπέροχες δημιουργίες της Κικής στο Καλλιδρόμι.

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλη Τρίτη βράδυ: Το Τροπάριο της Κασσιανής

Κατά την σημερινή (27/4) ημέρα επιτελούμε ανάμνηση της περί των δέκα παρθένων γνωστής παραβολής του Κυρίου. Σύμφωνα με το saint.gr, η Εκκλησία μας καλεί να είμεθα έτοιμοι για να υποδεχθούμε, κρατούντες τις λαμπάδες των αρετών μας, τον ουράνιον Νυμφίο, τον Κύριον Ιησού, ο Οποίος θα έλθει αιφνίδια, είτε ειδικά κατά τη στιγμή του θανάτου μας, […]

Λαμία: Μητροπολίτης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα

Θύμα τροχαίου έπεσε ο 52χρονος Μητροπολίτης Φώτιος Δημητριάδος, των Παλαιοημερολογιτών. Το τροχαίο έγινε στον παράδρομο στην είσοδο της πόλης της Λαμίας, ενώ ο ιερωμένος πήγαινε για να λειτουργήσει στην εκκλησία. Ο Μητροπολίτης Φώτιος, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε τσιμεντένια κολόνα. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 52χρονος Μητροπολίτης […]