18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Την Τουριστική Σχολή Άργους επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού Μ. Κόνσολας

Την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας πρώτη στάση σειράς επαφών που έχει σήμερα κατά την επίσκεψη του στην Αργολίδα.

Ο κ Κόνσολας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, ξεναγήθηκε από τον Δ/ντή του ΙΕΚ Κωνσταντίνο Καχριμάνη στις εγκαταστάσεις της σχολής με τις αίθουσες θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων που έχει προσφέρει ο Δήμος Άργους Μυκηνών για την εκπαίδευση των μαθητών και γνώρισε το διοικητικό προσωπικό.

Τον κ. Υφυπουργό συνοδεύουν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπ. Τουρισμού που σχετίζονται με την εκπαίδευση και κατάρτιση.

Η επίσκεψη του Υφυπουργού αναδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για το μέλλον και την αναβάθμιση των τουριστικών σχολών, επιβεβαιώνει επίσης τις άριστες κριτικές για την παροχή εξειδικευμένου εκπαιδευτικού έργου που παράγει η σχολή τουριστικής εκπαίδευσης Άργους στελεχώνοντας με προσωπικό κάθε χρόνο τουριστικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Αργολίδας.

Ως πάγιο αίτημα από τον Δ/ντή της σχολής προς τον κ Κόνσολα προτάθηκε η δημιουργία σχολής ξεναγών στην πόλη του Άργους εφόσον η περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και ο νομός Αργολίδας ιδιαίτερα, προσφέρει πλήθος αρχαιολογικού ενδιαφέροντος με μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς.

Περισσότερα Άρθρα

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Ο Άγιος Κοσμάς υπήρξε φωτοφόρος απόστολος του Ευαγγελίου, στα μαύρα χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς. Η Εκκλησία του Χριστού, για να τιμήσει τον αγώνα και την προσφορά του, τον ονόμασε Ισαπόστολο. Ο Άγιος Κοσμάς γεννήθηκε στο χωριό Ταξιάρχης της επαρχίας Αποκούρου που βρίσκεται κοντά στο χωριό Μεγάλο Δένδρο Ναυπακτίας, το 1714 μ.Χ., από γονείς ευσεβείς, που […]

Αμβρόσιος: Έβγαλε ψεκαστήρι σε Ναό και έλεγε ότι έχει «φάρμακο» για τον κορονοϊό

‘Ενταση επικράτησε την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο Αχαΐας, όταν ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος έβγαλε ψεκαστήρι και ξεκίνησε να ψεκάζει υποστηρίζοντας ότι έχει το φάρμακο για τον κορονοϊό. Στο Ναό βρισκόταν ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος αντέδρασε φωνάζοντας δυνατά «ντροπή». Σύμφωνα με το flamis.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. […]