17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Την Τρίπολη επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 16 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής

Την Τρίπολη επισκέπτεται την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Στην ατζέντα της συνάντησης του υπουργού με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, παρουσία -όπως έγινε γνωστό- και στελεχών του ΟΣΕ, κυριαρχεί η επανενεργοποίηση του σιδηροδρόμου στο δίκτυο της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν ανακοινώσεις ως προς το χρονοδιάγραμμα για την επαναλειτουργία της γραμμής Κόρινθος – Άργος – Ναύπλιο, αλλά και ο προγραμματισμός για το υπόλοιπο σιδηροδρομικό δίκτυο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την επαναδραστηριοποίηση του οποίου επιδιώκει να ενισχύσει η Περιφέρεια και με δικές της πιστώσεις.

Επίσης, ο περιφερειάρχης θα συζητήσει με τον υπουργό και σχετικά με τους μεγάλους οδικούς άξονες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Περισσότερα Άρθρα

Ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ναυπλιέων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ναυπλιέων σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΑΝ, κ. Μπούνο, ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό του Δήμου όσον αφορά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις εγγραφών στα τμήματα των βρεφικών […]

Διεθνής Ημέρα για τον Τερματισμό της Ατιμωρησίας

Η Διεθνής Ημέρα για τον Τερματισμό της Ατιμωρησίας (International Day to End Impunity) αφορά την παραβίαση του δικαιώματος στην ελεύθερη έκφραση και – σε πολλές περιπτώσεις – την ατιμωρησία των δραστών. Διοργανώνεται με πρωτοβουλία της μ.κ.ο. «Διεθνής της Ελευθερίας της Έκφρασης» («International Freedom of Expression», IFEX) κάθε χρόνο στις 23 Νοεμβρίου, σε ανάμνηση της Σφαγής […]