19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις για το βιτριόλι στην 34χρονη

Το πόρισμα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους επιβεβαίωσε ότι το καυστικό υγρό που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα στην Καλλιθέα από μια μαυροντυμένη άγνωστη, ήταν θειικό οξύ δηλαδή, βιτριόλι.

Πρόκειται ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία, που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο. Αυτή την πληροφορία, αξιοποιούν οι αστυνομικές αρχές για να καταλάβουν πως αυτό το «όπλο» έφτασε στα χέρια της άγνωστης γυναίκας για να επιτεθεί στην 34χρονη, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να το παρασκεύασε μόνη της με οδηγίες από το διαδίκτυο.

Η αστυνομία επίσης αξιοποιεί την κατάθεση ενός ακόμη μάρτυρα, πρώην αστυνομικού που σύχναζε την περιοχή και ο οποίος υποστηρίζει ότι για πέντε ημέρες πριν την επίθεση, έβλεπε μία μελαχρινή γυναίκα να βρίσκεται καθημερινά στην περιοχή. Όπως τόνισε σύμφωνα με τον Alpha, η εν λόγω γυναίκα κινείτο ύποπτα.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν έχουν καταγράψει την άγνωστη.

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, θα περιμένουν μερικές ημέρες ώστε να συνέλθει η άτυχη γυναίκα και μετά θα συνομιλήσουν και πάλι μαζί της. Εκτιμούν ότι, όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως, μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυφορεμένης δράστιδας, που αφού κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια την 34χρονη, όπως είπε σε αστυνομικούς το θύμα, της έριξε το βιτριόλι.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μια ήρεμη ημέρα, όπου και θα δείτε από τη μεριά του συντρόφου σας μια παραπάνω εκδήλωση συναισθημάτων. Σίγουρα κάτι θετικό σας επιφυλάσσει τις ερχόμενες ημέρες. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μέχρι να φύγει ο Αιγόκερως, εσείς θα έχετε έρθει σε μια πιο καλή επικοινωνία με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Σε όλα αυτά, […]

Το Ναύπλιο τίμησε σήμερα τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια

Eκδηλώσεις μνήμης και τιμής στον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια διοργανώθηκαν σήμερα Κυριακή 1η Οκτωβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 192 χρόνων από τη δολοφονία του. Στον ιστορικό ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκε μνημόσυνο, χοροστατούντος του μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Πρώτου Κυβερνήτη στην Πλατεία Καποδίστρια από τις πολιτικές και […]