19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια η νέα Σελήνη στον Λέοντα – Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

Η αυγουστιάτικη Νέα Σελήνη στον πύρινο Λέοντα θα φέρει μια σειρά από πρακτικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ζωδίων, που θα αφήσουν το στίγμα τους μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού. Σε θέματα σπουδών και επενδύσεων, εύνοια θα έχουν οι εκπρόσωποι του Νερού και του Αέρα. Αιφνίδιοι γάμοι και απρόσμενες επανασυνδέσεις για όλους τους άλλους.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αριέλλα Καρά για την εβδομάδα 02/08 έως 08/08

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Τακτοποίηση υποθέσεων

Είστε το ζώδιο που έχει τη μεγαλύτερη αστρολογική εύνοια για τον νέο μήνα. Αυτό θα σας δώσει τη δυναμική για να κλείσετε πολλών ειδών υποθέσεις, που σας έχουν απασχολήσει ίσως εδώ και χρόνια.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Επαγγελματική άνοδος

Τα επαγγελματικά σας θα εκτοξευτούν και θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Αισθηματικά προβλήματα, που είχαν προκύψει μέσα από τις δικές σας λάθος συμπεριφορές, φυσικά, και θα διορθωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αλλαγές στα αισθηματικά

Ανοίγεται μπροστά σας ένα ιδανικό χρονικό διάστημα, που θα σας δώσει αφορμές θετικές για να κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές που επιθυμείτε στα αισθηματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ευχάριστες ανακοινώσεις

Το καλοκαίρι συνεχίζεται με ευχάριστες ανακοινώσεις και προσφορές στον επαγγελματικό – οικονομικό τομέα. Νέα άτομα θα σας πλησιάσουν και θα σας κάνουν προτάσεις.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αφοσιωθείτε στην οικογένειά σας

Ο καινούργιος μήνας ξεκινάει με τις καλύτερες πιθανές προδιαγραφές για τα θέματα που σας απασχολούν. Αυτό έχει να κάνει, κατά κύριο λόγο, με την οικογένειά σας, που πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο και προσοχή.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εργασιακές προοπτικές

Είναι η εποχή που θα σας ανοίξει όλες τις ευκαιρίες, που ζητάτε στον εργασιακό σας τομέα, έτσι ώστε να φύγετε από τη στασιμότητα και τη μετριότητα και να ανοίξετε τα φτερά σας, σε όλα αυτά τα μεγάλα που έχετε σκεφτεί.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Σχέδια για το μέλλον

Οι επόμενες εβδομάδες θα δώσουν ευκαιρίες και οικονομική άνεση για να κλείσετε άμεσα εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά και να προγραμματίσετε το μέλλον.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις

Εσείς που κυνηγάτε κάτι καλύτερο στα εργασιακά σας, ψάξτε και μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα κάτι ενδιαφέρον θα σας φανερωθεί. Τα ερωτικά σας αλλάζουν και αυτά με την πρωτοβουλία του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ιδανικός σύντροφος

Εσείς με τον κυβερνήτη σας να κάνει εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες το ταίρι που θα σας ζεστάνει την καρδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μελλοντικές επενδύσεις

Πολλά τα τυχερά που θα βγουν στον δρόμο σας και θα σας κάνουν να σκεφτείτε κάποιες μελλοντικές επενδύσεις και σχετικές δράσεις. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε και ένα ξαφνικό ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Απενοχοποίηση

Σίγουρα με τόσα καλά αστρολογικά γεγονότα να συντελούνται ακριβώς στον απέναντί σας ζωδιακό οίκο, εσείς θα καταφέρετε να διώξετε από πάνω σας ενοχές και τύψεις!

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Συμπαντική εύνοια

Η εύνοια του σύμπαντος θα είναι εμφανής μέσα στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όπου και μπόλικο χρήμα θα πέσει στα χέρια σας και θα  αντεπεξέλθετε σε όλες τις δυσκολίες.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τέχνη Φωτογραφίας “παρά θίν’ αλός” από το ΔΙΕΚ Ναυπλίου

Τα έργα τους “παρά θίν’ αλός” παρουσίασαν οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Ναυπλίου που σπουδάζουν την τέχνη της φωτογραφίας. Οι καταρτιζόμενοι κλήθηκαν να δημιουργήσουν σειρά φωτογραφιών στη θεματική ενότητα θαλασσογραφία με καμβά το Ναύπλιο, όπου εφάρμοσαν φωτογραφική τεχνική και αισθητική άποψη επηρεασμένοι από τον φωτογράφο της προτίμησής τους. Το αποτέλεσμα το βλέπετε: Εντυπωσιακό…       […]

Eurovision 2023: Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας που ερμηνεύει ο Victor Vernicos

Ο Victor Vernicos είναι ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ, του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ΕΡΤ έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, «What They Say», το οποίο ερμηνεύει μοναδικά ο 16χρονος τραγουδιστής. Το «What They Say» είναι μια φεστιβαλική και δυναμική […]