15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τι συζήτησαν Πουλάς-Χρόνης

Σήμερα 04/05/2020 ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Επιδαύρου κύριο Αναστάσιο Χρόνη.

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο συζητήθηκαν :
1.) Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη λειτουργία του Θεάτρου λόγω του COVID- 19 και τις επιπτώσεις που θα προκληθούν στην περιοχή. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες και το αίτημα που έχει καταθέσει ο Δήμαρχος προς το Υπουργείο Πολιτισμού για την λειτουργία του Θεάτρου υπό προϋποθέσεις.
2.) Τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί ο Δήμος για την στήριξη των πληττόμενων επαγγελματιών από το lockdown.
3.) Τα προβλήματα που έχουν προκύψει τόσο στον τουριστικό όσο και στον αγροτικό τομέα.
4.) Οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα του Δήμου
Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε εποικοδομητική και από τις δύο πλευρές και ο Βουλευτής εξέφρασε την εμπιστοσύνη του αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του στην επίλυση των προβλημάτων.
Στην συνέχεια επισκέφθηκαν από κοινού το Κ.Υ. Λυγουριού, όπου ενημερώθηκαν από τον Δ/ντή κύριο Καμπόσο για την λειτουργία και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την αφαίμαξη προσωπικού, που υφίσταται το Κ.Υ. λόγω της υγειονομικής κρίσης στην δομή μεταναστών της Ερμιονίδας. Ένα ακόμα σημαντικό θέμα που τέθηκε υπόψη τους, είναι οι πάγιες ελλείψεις της μονάδας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό, που δυσχεραίνουν το έργο του υπηρετούντος προσωπικού, στην παροχή υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιοχής.

Περισσότερα Άρθρα

Αντώνης Κουρής: Γιατί στέκομαι στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου

10+1 λόγοι για τους οποίους στέκομαι στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου Γιατί είναι ακέραιος Γιατί είναι δυναμικός Γιατί είναι αποτελεσματικός Γιατί έχει να παρουσιάσει έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί Γιατί έχει όραμα Γιατί αγαπά αυτό που κάνει Γιατί είναι έντιμος Γιατί μόνο αυτός μπορεί Γιατί έχει εμπειρία Γιατί είναι σταθερός στις απόψεις του και γιατί…είναι […]