17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τον έπιασαν…την ώρα της δουλειάς

Συνελήφθη, την 17.1.2020 το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε οικία ημεδαπού χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, διότι έγινε αντιληπτός.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών.

Περισσότερα Άρθρα

Ερώτημα Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για τρόπους διαχείρισης εγγράφων από Λογιστικά-Φοροτεχνικά γραφεία για την αποφυγή μόλυνσης από τον κορονοϊό (COVID-19)

Προς Τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κικίλια Τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Χαρδαλιά Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση Κοινοποίηση: Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή   Αξιότιμοι κύριοι, Στις 27 Μαρτίου 2020 […]

Τρίπολη: Σήμερα Δευτέρα θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΟΠΕΚΑ Πελοποννήσου

Η Υπουργός Κοινωνικής  Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης πραγματοποιούν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου του ΟΠΕΚΑ, στην Τρίπολη, (Ουάσιγκτον 77 και Πλατεία Βαλτετσίου), σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.