22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τοποθετείται συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο του “Μεσσηνιακού”

Υπεγράφη στην Καλαμάτα, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου Παναγιώτη Στασινόπουλο, η προγραμματική σύμβαση για τις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στο ιστορικό γήπεδο του “Μεσσηνιακού”, με σημαντικότερη την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου (προϋπολογισμού 300.000 ευρώ).

Στις δηλώσεις του ο κ. Νίκας επεσήμανε: “Διαχειριζόμαστε χρήματα του λαού και οφείλουμε όσες δυνάμεις και δυνατότητες έχουμε να τις αξιοποιούμε για την εξυπηρέτησή του, με βελτίωση των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών”. Επιπρόσθετα τόνισε τη σημασία αυτών των παρεμβάσεων για το σύνολο του αθλητισμού, υπογραμμίζοντας πως “αποτελεί ταυτόχρονα και την εκπλήρωση μιας υποχρέωσης προς έναν ιστορικό Σύλλογο, που η δράση του ξεκίνησε από τα τέλη του 19ου αιώνα, στηρίζοντας έτσι την αθλητική ιστορία του τόπου, τις γενιές των αθλητών που πέρασαν, αλλά και τις γενιές των αθλητών, που θα έρθουν, ώστε να παρέχονται υποδομές κατάλληλες και αξιοποιήσιμες”.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού, Παναγιώτης Στασινόπουλος, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την αμέριστη συνδρομή της Περιφέρειας και τον διαβεβαίωσε ότι “αυτό το σημαντικό έργο θα αποδοθεί στην αθλούμενη νεολαία και θα δώσει τη δυνατότητα να αυξηθούν περαιτέρω οι διαθέσιμες ώρες προπόνησης των αθλητών”.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του γηπέδου, που πρόκειται να εκτελεστούν, αφορούν μεταξύ άλλων στην αντικατάσταση του υπάρχοντος φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Περισσότερα Άρθρα

Ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν ποσά έως και 9.200 μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου

Σημαντικές «παρτίδες» αναδρομικών αναμένεται να λάβουν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου αρκετές κατηγορίες συνταξιούχων.Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» για τα αναδρομικά 11μήνου στις κύριες συντάξεις, τα ποσά φτάνουν έως 9.200 ευρώ για συνταξιούχους ΔΕΚΟ και τραπεζών, έως 4.960 ευρώ για συνταξιούχους του ΙΚΑ, έως 3.377 ευρώ για ασφαλισμένους του ΝΑΤ και μέχρι 2.800 ευρώ για […]

Κορονοϊός: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Πουλακίδα

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει πως αύριο, ημέρα Παρασκευή (4/2/2021) από τις 9.00 έως και τις 11.00 , στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Πουλακίδας, θα βρίσκεται η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ στην Αργολίδα, για να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς προληπτικούς ελέγχους για τον ιό Covid – 19 στους κατοίκους. Μένουμε Ασφαλείς, τηρούμε όλα τα μέτρα που έχουν […]