19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το αλαλούμ με τον εμβολιασμό συνεχίζεται

Του Ανδρέα Πουλά, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας, Κινήματος Αλλαγής

Μόνο ως τραγελαφική θα πρέπει να χαρακτηριστεί η κατάσταση με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση φαίνεται να έχει χαθεί στη δίνη του ανασχηματισμού με αποτέλεσμα να πάει περίπατο ο εμβολιαστικός της σχεδιασμός.

Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι αλλεπάλληλες αναβολές εμβολιασμών υγειονομικών σε πολλά νοσοκομεία της χώρας  οι οποίοι θα ξεκινούσαν την Δευτέρα αλλά αιφνιδιαστικά αναβλήθηκαν αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στις νοσηλευτικές μονάδες του Άργους και του Ναυπλίου αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί 144 και 62 υγειονομικών αντίστοιχα.

Πιθανόν η κυβέρνηση στο ολικό απαγορευτικό που επανέφερε για μία εβδομάδα στη χώρα συμπεριέλαβε «κατά λάθος» και τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19.

Ας ελπίσουμε ότι οι συνέπειες των πράξεών της δεν θα είναι για άλλη μία φορά επώδυνες για τη χώρα.

Περισσότερα Άρθρα

Άργος: Κάλεσμα συλλογής τροφίμων για άπορη, πολύτεκνη οικογένεια

Άπορη οικογένεια στο Άργος, με τέσσερα ανήλικα παιδιά και τους δυο γονείς άνεργους και με προβλήματα υγείας, μας ενημέρωσε ότι ζει σε συνθήκες ανέχειας. Στερούνται ακόμα και των βασικών ειδών τροφής, ακόμα και για τα παιδιά. Αποφασίσαμε να απευθύνουμε έκκληση για την συλλογή όσων ειδών μπορούμε. Συλλέγουμε: πατάτες, κρεμμύδια, λεμόνια, λαχανικά, κρεατικά, είδη για το […]

Ο Εσπερινός του Αγίου Αρσενίου από την Νέα Κίο (vid)

Παρακολουθείστε από το στούντιο της Νέας Κίου, τον εσπερινό για την εορτή του Αγίου Αρσενίου, από τους π. Δημοσθένη Γάτσιο και π. Ηλία Γάτσιο. https://www.facebook.com/100007250074410/videos/2646686602249650/