12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το “αντίο” του Γιάννη Γκιόλα στον Βασίλη Λυριτζή

Τη θλίψη του για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή, εξέφρασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας.

Αξεπέραστος για την οικογένειά του, τους φίλους του και για  όλους μας ο απροσδόκητος θάνατος του Βασίλη Λυριτζή. Αποχαιρετούμε έναν νέο και έντιμο άνθρωπο, που στάθηκε πιστός στις ιδέες και τις αρχές του και  ασκούσε το λειτούργημα του με αξιοπρέπεια και ευθύνη. Υπόδειγμα για τη δημοσιογραφία και εξαιρετικά αγαπητός στην Ναυπλιακή κοινωνία.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Πρόληψη των Παιδικών Ατυχημάτων – Σεβασμός στα Ζώα

Ατυχήματα που προέρχονται από ζώα δε συμβαίνουν συχνά και σπάνια είναι θανατηφόρα. Όταν συμβαίνουν όμως, είναι πολύ δυσάρεστα και πολλές φορές προκαλούν στα παιδιά φοβίες που τους ακολουθούν όλη τους τη ζωή. Είναι σημαντικό να καταλάβουν τα παιδιά ότι μπορούν να αποφύγουν τον τραυματισμό από ζώα, αρκεί να σέβονται τις ανάγκες και τις συνήθειές τους […]

Καλλιεργούσε κάναβη στο σπίτι του…

Συνελήφθη, χθες (9.10.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 68χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αύλειο χώρο αυτής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα  δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -1.65- εκατοστά καθώς και -14- γραμμάρια κάνναβης.