15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το βίντεο που έγινε viral- ο Έλληνας που κάνει τα πάντα για να καπνίσει!

Λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του εθνικού σχεδίου δράσης κατά του καπνίσματος από την κυβέρνηση, ένα χιουμοριστικό βίντεο κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το ελληνικό… δαιμόνιο δεν άργησε να φανεί, αφού – όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο – άνδρας τρολάρει τόσο την απαγόρευση όσο και εκείνους που είναι εθισμένοι στο κάπνισμα. 

Με αυτοσαρκασμό ο καπνιστής στις Σέρρες απολαμβάνει το τσιγάρο του, εντός καταστήματος, δίχως να απειλείται ο ίδιος ή ο επιχειρηματίας με πρόστιμο.

Πώς το κατάφερε; Με… καλαμάκι. 

Η λύση για το κάπνισμα δόθηκε στο Ροδολίβος Σερρών!!!

Gepostet von Μαριος Μπουραζανης am Dienstag, 19. November 2019

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

“Μόνος στο σπίτι”… 28 χρόνια μετά! Το βίντεο που σαρώνει!

Ο 38χρονος πλέον Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς στην τρυφερή ηλικία των δέκα ετών με την σειρά θρυλικών ταινιών “μόνος στο σπίτι”, όμως η καριέρα του στη συνέχεια δεν είχε ανάλογη εξέλιξη ενώ αντιμετώπισε και πολλά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της υπερπροβολής που είχε σαν μικρό παιδί. Σε αυτή την διαφήμιση της Google ο Κάλκιν επιστρέφει στο σπίτι που […]

Την απομάκρυνση καθηγητή ΕΚΠΑ για το ρατσιστικό σχόλιο κατά Αντετοκούνμπο αποφάσισε η υπουργός Ν. Κεραμέως

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, απομακρύνεται αμέσως ο Κωνσταντίνος Καλέμης από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας. Όπως δήλωσε η κ. Κεραμέως: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αναρτήσεις ρατσιστικού και άκρως προσβλητικού περιεχομένου του εν […]