13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το Γηροκομείο Ναυπλίου ευχαριστεί το Ναύπλιο 2017

 

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ από τοΊδρυμα Μαρία Ράδου -Γηροκομείο Ναυπλίου 

Οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, το προσωπικό που εργάζεται σε αυτό, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου “Ναύπλιο 2017”, για την πρωτοβουλία που είχαν να πραγματοποιηθεί αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Γηροκομείο Ναυπλίου.

Εκφράζουμε τη μεγάλη ευγνωμοσύνη μας στην ομάδα και τους φιλάθλους της, για την στήριξή τους στο Γηροκομείο και την ειλικρινή και έμπρακτη αγάπη τους προς αυτό!

 

Αυτές τις ημέρες αγάπης που διανύουμε, με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες δίνετε μια χαρμόσυνη νότα στη ζωή των υπερήλικων συνανθρώπων μας και επιπλέον συνδράμετε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας έτσι ώστε το Ίδρυμα Μαρίας Ράδου να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του.

Καλές γιορτές ,με υγεία και αγάπη!

Περισσότερα Άρθρα

Κλήρωση Τζόκερ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης, καθώς η κληρωτίδα δεν ανέδειξε νικητή. Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής: 2, 7, 14, 33, 36, και Τζόκερ είναι ο αριθμός: 20. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε ένα δελτίο με πέντε επιτυχίες που κερδίζει 128.319,56 ευρώ. Ως αποτέλεσμα του χθεσινού τζακ ποτ το Τζόκερ θα […]

Παγκόσμια Ημέρα Μπράιγ

Διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 4 Ιανουαρίου από την Παγκόσμια Ένωση Τυφλών (WBU), για να τιμηθούν τα γενέθλια του Λουί Μπράιγ (1809-1852) και να αναγνωρισθούν οι προσπάθειές του για την καλυτέρευση της ζωής των τυφλών ανθρώπων. Τυφλός και ο ίδιος, επινόησε ένα ειδικό αλφάβητο για τυφλούς, που φέρει το όνομά του. Πηγή:  SanSimera.gr