17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το «Δρομικό» Φαγοπότι του Συλλόγου «Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας» στο Κεφαλάρι

Ο Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας» μετά από πολύ καιρό ξεκινά την διοργάνωση μιας ξεχωριστής μάζωξης για τα μέλη και τους φίλους του, με σκοπό να περάσουμε όλοι μαζί μια ξεχωριστή βραδιά, να αναστοχαστούμε από τους αγώνες που έγιναν και να οραματιστούμε αυτούς που έπονται.

Η συνάντηση θα γίνει στις 9.00 το βραδάκι της Τετάρτης στις 20 Μαρτίου στην ταβέρνα «Παράδεισος» που βρίσκεται στο Κεφαλάρι Άργους στον κεντρικό δρόμο δεξιά μας, πριν φτάσουμε στο περίπτερο.

Ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα… να φάμε… να πιούμε… να περάσουμε όμορφα… να διασκεδάσουμε… να συζητήσουμε… να γελάσουμε…

Περισσότερα Άρθρα

Παραίτηση βόμβα Σωτηρόπουλου -Κιμουλιάτη από τον Λυγκέα Λυρκείας

Για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε μετά και την 3η αγωνιστική ο προπονητής του Λυγκέα Νίκος Σωτηρόπουλος, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Κιμουλιάτης.

Παγκόσμια Ημέρα Περιβαλλοντικής Υγείας

Η 26 Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί από το 2011 ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβαλλοντικής Υγείας με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικής Υγείας (IFEH), με στόχο την διάδοση της γνώσης για την περιβαλλοντική υγεία και την συνεργασία μεταξύ των κρατών για την βελτίωση της περιβαλλοντικής κατάστασης του πλανήτη της μας. Η υγεία του ανθρώπου, δηλαδή η κατάσταση πλήρους […]