23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου.

Ο Μητροπολίτης πρώτα μίλησε στους μαθητές και καθηγητές για τη σημασία της Αγάπης και Ευσπλαχνίας.

Στη συνέχεια δώρισε σε καθέναν το νέο του βιβλίο ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-Ένας «άδικος» Θεός.

Με την ευκαιρία εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων αναφέρθηκε και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί στην Πολωνία.

Παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου κ. Κωνσταντίνος Ρούτουλας.

 Το τυχερό φλουρί έπεσε στο κομμάτι της Παναγίας.

Την ωραιότατη και νοστιμότατη μεγάλη πίτα έκανε και φέτος χορηγία ο παλιός μαθητής του σχολείου μας και φοιτητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου, Βασίλης Δανόπουλος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη μαθήτριά μας Μερμίγκη Σοφία της Β΄ τάξης Λυκείου που έφτιαξε τη μικρή βασιλόπιτα.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους και του χρόνου κι ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Περισσότερα Άρθρα

Κοροναϊός: Έλληνας 63 ετών το ύποπτο κρούσμα σε καραντίνα στο ΑΧΕΠΑ

  Στο “κόκκινο” η επιφυλακή στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται, σε συνθήκες ειδικής απομόνωσης, 63χρονος άνδρας, ελληνικής υπηκοότητας, το πρώτο ύποπτο κρούσμα στην ελληνική επικράτεια, του επικίνδυνου κοροναϊού. Σε δηλώσεις του στο newsit.gr ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα πληροφορίες και αναφέρει τα εξής: “Υπάρχει ένα ύποπτο κρούσμα. Είναι ένα […]

«Ανήσυχοι και απογοητευμένοι» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, επικοινώνησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Τηλεφωνική συνεργασία του CEO, David Graham, με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενημέρωση για άμεση συνεδρίαση του ΔΣ της World Sailing έπειτα και από επιστολή που έλαβαν από Έλληνες Ολυμπιονίκες Τηλεφωνική επικοινωνία, με πρωτοβουλία του Διευθύνοντα Συμβούλου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, David Graham, είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο CEO της World Sailing θέλησε […]