17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το ηχητικό μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ κατά των συναθροίσεων

«Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο».

Αυτό είναι το μήνυμα που θα ακούγεται από τα μεγάφωνα της ΕΛ.ΑΣ και θα καλεί όσους παραβιάζουν την απαγόρευση για συναθροίσεις των δέκα ατόμων και άνω να συμμορφώνονται με τη σύσταση.

Το σχετικό μήνυμα είναι ηχογραφημένο στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά αλλά και τα αραβικά προκειμένου να γίνεται κατανοητό και από αραβόφωνους μετανάστες που ζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το μέτρο θα υλοποιηθεί στην Αττική και τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.

Ακούστε το σχετικό μήνυμα.

Περισσότερα Άρθρα

Πολεμικό Μουσείο Αθηνών – Παράρτημα Ναυπλίου: Διαγωνισμός ζωγραφικής – κολάζ για παιδιά

Το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών – Παράρτημα Ναυπλίου διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής – κολάζ για παιδιά, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, με τίτλο: «1821 – 2021: η Ελληνική Επανάσταση & οι ήρωες του΄21, μέσα από το βλέμμα των παιδιών, 200 χρόνια μετά». Ο διαγωνισμός αφορά παιδιά Προσχολικής ηλικίας (A ηλικιακή ομάδα), […]

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καθαρισμός χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων στο Ελαιοχώρι

Σε καθαρισμό χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης στην Τ.Κ. Ελαιοχωρίου. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Τμήμα καθαριότητας) οργάνωσε ειδική επιχείρηση από πολυπληθή ομάδα υπαλλήλων για να καταφέρει να απομακρύνει τα απορρίμματα από τις χαράδρες και τα ρέματα. Επιχείρηση καθόλου εύκολη και επικίνδυνη για τους υπαλλήλους. Έγινε συζήτηση με κατοίκους της περιοχής που έδειξαν […]