18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το θερινό σινεμά αναβιώνει στην Τρίπολη – Νύχτες τέχνης, μαγείας και ονείρου

Το θερινό σινεμά αναβιώνει στην Τρίπολη – Νύχτες τέχνης, μαγείας και ονείρου

Νύχτες κάτω από το φεγγάρι, με θερινό σινεμά, θα ζήσει -τον Ιούλιο και τον Αύγουστο- η Τρίπολη.

Η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη αποφάσισε να αναβιώσει έναν παλιό θεσμό για την πόλη, με προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους.

«Στην Τρίπολη με την μακρά παράδοση, στα θερινά σινεμά, θέλουμε να ξαναζήσουμε νύχτες τέχνης, μαγείας και ονείρου. Για μια έξοδο ανέξοδη, για βραδιές ευχάριστες, ίσως και αλησμόνητες» τονίζει ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

«Ο πολιτισμός είναι πιο δυνατός από κάθε ιό» αναφέρει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου, επισημαίνοντας ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα λόγω της πανδημίας.

Οι προβολές ταινιών ξεκινούν την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020. Οι ταινίες θα προβάλλονται στην Πλατεία Άρεως, στο Πνευματικό Κέντρο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

entupo cinema 1 1

entupo cinema 2 1 1

entupo cinema 2 1 2

entupo cinema 2 1 3

entupo cinema 1 1 1

Περισσότερα Άρθρα

Οι δύο γιατροί ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους στον Όλυμπο – Εργαζόντουσαν στην ΜΕΘ στο ΓΝ Λάρισας.

Συντετριμμένοι είναι οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας από τον αδόκητο θάνατο των δυο συναδέλφων τους, Τηλέμαχο Ζαφειρίδη, παθολόγο- εντατικολόγο και Θεόδωρο Χατζόπουλο, αναισθησιολόγο, οι οποίοι βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους όταν τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα στον Όλυμπο. Οι δυο φίλοι και συνάδελφοι ήταν από τους γιατρούς που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του […]

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Από τα πολλά που έχουν συμβεί σε παλιότερες σας ερωτικές σχέσεις, πραγματικά έχετε γίνει άκρως καχύποπτοι, και τώρα αυτός που σας πολιορκεί τα έχει βρει δύσκολα.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ζητάτε από τον άνθρωπό σας να κάνει κάτι περισσότερο για αυτή τη σχέση. Δώστε και το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να […]