19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Το καφέ της Χαράς»: Στον αέρα το τρέιλερ των νέων επεισοδίων (video)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 20:45, θα βγει στον αέρα ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Το καφέ της Χαράς», γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές αδημονούν για αυτή τη μεγάλη επιστροφή και οι συντελεστές έχουν δώσει στη δημοσιότητα, εδώ και λίγη ώρα, το πρώτο τρέιλερ.

Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) -δικηγόρος πια- επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.  Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα.

Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα,(Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα  γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Περισσότερα Άρθρα

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο μεγάλος ποιητής Νίκος Καρούζος

Ο Νίκος Καρούζος ήταν έλληνας ποιητής, από τους πιο αξιόλογους της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς. Χαρακτηρίστηκε «τοξικομανής των λέξεων» και πρόσφερε στην ελληνική ποίηση μια εκστατικότητα λακωνική, μέσα από την ανανέωση του γλωσσικού ιδιώματος. Στις πρώτες του ποιητικές συλλογές διακρίνεται η θετική του στάση απέναντι στην ελληνορθόδοξη παράδοση. Ο Τάκης Σινόπουλος θεωρεί ότι το ποιητικό του […]

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δήμου Άργους Μυκηνών τιμά την προστάτιδά του

Την προστάτιδά του ΠΑΝΑΓΙΑ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”, τιμά ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ, το ερχόμενο Σάββατο. Η πρόσκληση αναφέρει: Σας προσκαλούμε, όπως τιμήσετε με τη συμμετοχική παρουσία σας την προστάτιδα του Συλλόγου μας, ΠΑΝΑΓΙΑ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”, στη θεία λειτουργία που θα πραγματοποιήσουμε το Σάββατο στις 13 Μαΐου 2023 το πρωί, με αρτοκλασία, στην  ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΑΣΕΡΚΑ, στον Ίναχο […]