18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το ΚΚΕ Αργολίδας τίμησε τα 75 χρόνια από τη συντριβή του φασισμού στο μνημείο της Ακροναυπλίας

Οι κομματικές οργανώσεις της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και τα τοπικά παρατήματα ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ διοργάνωσαν εκδηλώσεις με την ευκαιρία των 75 χρόνων από τη συντριβή του φασισμού στις 9 του Μάη.

Συμβολική κινητοποίηση με καταθέσεις στεφάνων στο μνημείο της Ακροναυπλίας στο Ναύπλιο πραγματοποίησε η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ τιμώντας τα 75 χρόνια από την 9η Μάη 1945, μέρα της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Βασίλη Μπαβέλας, μέλος της ΤΕ Αργολίδας όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με τις σημερινές συμβολικές μας κινητοποιήσεις τιμάμε τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών. Σήμερα ο αγώνας ενάντια στον φασισμό πρέπει να είναι συνεχής. Σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης, οι καπιταλιστές αν χρειαστεί θα τον επανεξοπλίσουν. Γι’ αυτό ο αγώνας ενάντια στο φασισμό πρέπει να στρέφεται ενάντια στη μήτρα που τον γεννά: τον καπιταλισμό. 75 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε, το φασισμό πάντα θα τον τσακίζει η ταξική πάλη».

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από την ΤΕ Αργολίδας και από το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αργολίδας.

Φωτογραφίες 902.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τάσος Χρόνης: Τι συμβαίνει με τα απορρίμματα

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, κατακεραυνώνει «όσους αρέσκονται στο να αποκρύπτουν την αλήθεια ή τέλος πάντων λένε τη μισή, για τα απορρίμματα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.   Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Χρόνη «Επειδή μερικοί αρέσκονται στο να αποκρύπτουν την αλήθεια ή τέλος πάντων να λένε […]

Ευχαριστήρια Επιστολή της 1ης ΤΟΜΥ Ναυπλίου

Ο Συντονιστής της 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου Μπόμπος Γεώργιος, καθώς και το σύνολο του προσωπικού της μονάδας, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Δήμο Ναυπλιέων, και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. Κωστούρο Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο κ. Λέντζο Παναγιώτη για την σημαντική δωρεά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, για τις ανάγκες της μονάδας μας. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη […]