17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το μήνυμα του Δ. Καμπόσου για τη νέα σχολική χρονιά

Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε, σε μια εποχή δύσκολη και με πολλές αγωνίες για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες όμως, μην ξεχνάμε πως η σχολική κοινότητα, αποτελεί τον χώρο και τον θεσμό μέσω του οποίου τα παιδιά μας αποκτούν γνώση αλλά και αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους, ως μέλη μιας κοινότητας ανθρώπων.

Ως Δήμος, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια γονέων και εκπαιδευτικών, για μια καλή & ασφαλή σχολική χρονιά!
Καλή δύναμη σε όλους!

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος

Περισσότερα Άρθρα

Πυρκαγιά σε μονάδα διυλιστηρίων της Motor Oil

Πυρκαγιά ξέσπασε σε μονάδα διυλιστηρίων της motor oil που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε αμέσως από την ομάδα πυρασφάλειας των διυλιστηρίων, ωστόσο η πυροσβεστική δύναμη που εστάλη επί τόπου λειτούργησε επικουρικά και παραμένει στο σημείο.

Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη χθεσινή συζήτηση του Πε.ΣΥ. «για την αντιπλημμυρική προστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Κατά την άποψη μας το ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας είναι τεράστιο και δεν μπορεί να εξαντληθεί σε μια συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο και μάλιστα σε μια Περιφέρεια η οποία έχει δοκιμαστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν από πλημμυρικά φαινόμενα και ουσιαστικά παραμένει αθωράκιστη εξαιτίας της παντελούς έλλειψης απαραίτητων έργων και ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την […]