18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το μήνυμα του Δ. Καμπόσου για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,

Μια πρωτόγνωρη έναρξη σχολικής χρονιάς σήμερα! Μπορεί τα χαμόγελα να είναι κρυμμένα κάτω από μια μάσκα όμως η χαρά για το αντάμωμα με φίλους, συμμαθητές και δασκάλους δεν κρύβεται. Με δυσκολίες ξεκινά φέτος το μονοπάτι της γνώσης, όμως με σύνεση, δύναμη και επιμονή θα τα καταφέρουμε. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτήν την δυσκολία που περνάει η ανθρωπότητα. Εύχομαι σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν υγεία και να έχουν αγαστή συνεργασία, σε αυτούς τους περίεργους καιρούς που ζούμε.

Καλή σχολική χρονιά

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος

Περισσότερα Άρθρα

Αργολίδα: Της λακούβας…το ανάγνωσμα στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο

Μια τεράστια λακούβα αποτέλεσε την αφορμή για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών μετά τα Φίχτυα προε Ενόδιο και Κόρινθο. Ευτυχώς- και αυτό είναι το σημαντικότερο- από τη σύγκρουση των δυο οχημάτων δεν τραυματίστηκε σοβαρά κανένας, ενώ μια σχετική αναστάτωση προκλήθηκε από το γεγονός ότι μια εκ των επιβαινουσών είναι σε κατάσταση […]

10.000 ευρώ από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος ανήρτησε πριν από λίγο την επιστολή του Μητροπολίτη Μεσσηνίας προς το Νοσοκομείο για δωρεά 10.000 ευρώ για προμήθεια παραφαρμακευτικών υλικών.