18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το μήνυμα του Κώστα Χαλκίδη στον αδελφό του Γιώργο

Κώστας και Γιώργος Χαλκίδης. Δυό αδέρφια ένας στόχος.

Ο ένας φύλακας-άγγελος της εστίας του Διομήδη. Πριν από 15 περίπου χρόνια ο Κώστας Χαλκίδης (με το Νο 12 στη φωτογραφία), υπερασπιζόταν την εστία των Λύκων. Αγάπησε το Διομήδη και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο και ξέρει να διακρίνει αυτόν που προσφέρει. Το πάθος και το πείσμα με το οποίο αγωνιζόταν τον έβαλε στην καρδιά των φιλάθλων που τον θεωρούσαν και τον θεωρούν ακόμα έναν δικό τους άνθρωπο.

Ο Γιώργος  έφτασε μια ανάσα πριν φορέσει και αυτός τη φανέλα με το Λύκο αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια. Να γίνει και αυτός φύλακας-άγγελος αλλά από διαφορετικό πόστο. Να ηγηθεί, καθοδηγήσει και κατευθύνει τους Λύκους 15 χρόνια μετά τον Κώστα, αλλά με τον ίδιο ακριβώς στόχο. Ο Διομήδης να είναι πάντα ψηλά.

Σκεφτήκαμε λοιπόν τί το καλύτερο από το να δώσει τη σκυτάλη ο ένας αδερφός στον άλλο. Να είναι ο Κώστας αυτός που θα τον καλωσορίσει πρώτος κοντά μας. Ο δικός σου και δικός μας Κώστας με μεγάλη προθυμία και χαρά σου στέλνει το μήνυμά του πριν από την επίσημη παρουσίαση:

«Στο άκουσμα και μόνο ότι ο Διομήδης έκανε πρόταση να αναλάβει τα ηνία του ο Γιώργος, η χαρά μου ήταν μεγάλη. Ήταν μεγάλη γιατί επί έξι συναπτά έτη φόρεσα και εγώ αυτή τη φανέλα, αυτής της μεγάλης ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Ήταν μεγάλη γιατί εκεί έκανα αδερφικούς φίλους, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και γεύτηκα λύπες και χαρές. Στις συζητήσεις μας λοιπόν πάντα του έλεγα πόσο μεγάλος σύλλογος είναι.

Καλώς ήρθες Bro στην “αγέλη” και σου εύχομαι να μεγαλουργήσεις και θα μεγαλουργήσεις γιατί είσαι φοβερός πεισματάρης σε θέματα δουλειάς, ξέρω πόσο σου αρέσει αυτό που κάνεις και πόσο ψηλά βάζεις πάντα τον πήχη στην ζωή σου. Άλλωστε δεν θα ξεχάσω την απάντηση που δίνεις στην ερώτηση ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας σου. Δουλειά, δουλειά και δουλειά.

Καλή αρχή Βουνό!!!»

Κώστας Χαλκίδης 

Περισσότερα Άρθρα

Ιωάννινα ΣΚ – ΑΟ Αργοναύτης Ν. Κίου

Για τη 16η αγωνιστική, το IBC δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα του, με τον Αργοναύτη Νέας Κίου. Να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, στη Νέα Κίο, ο Αργοναύτης ηττήθηκε με σκορ 68-78. ΔΕΙΤΕ τον αγώνα ζωντανά: