18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το Μουσείο του Άργους θα γίνει πραγματικότητα

Επιτέλους το αρχαιολογικό μουσείο του Άργους θα εκσυγχρονιστεί , ένα έργο επιτακτικό που διεκδικούσε με ζέση ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών θα γίνει πραγματικότητα. Μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπως βλέπουμε και στην ΑΔΑ αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η διακήρυξη για την επιλογή αναδόχου του έργου. Ένα έργο πνοής για τον πολιτισμό και την πόλη του Άργους θα γίνει πραγματικότητα, αξίας περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ , ένα έργο που το έχουν προαναγγείλει αρκετοί πολιτικοί αλλά που θα πάρει σάρκα και οστά από τον νυν Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και επί δημαρχίας Δημήτρη Καμπόσου.

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Κορονοϊός: Δέκατο κρούσμα στη χώρα μας

Μια γυναίκα, που ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες στο στενό περιβάλλον του 66χρονου συνταξιούχου αιρετού είναι το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της αδελφοποιημένης πόλης Martingas στο Δήμο Ναυπλιέων

Στην έδρα του Δήμου Ναυπλιέων βρέθηκε ο Δήμαρχος της αδελφοποιημένης πόλης Martingas,συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο και αντιπροσωπεία δύο μελών της επιτροπή αδελφοποίησης. Η αποστολή βρίσκεται από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου στον Δήμο Ναυπλιέων. Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, μαζί με τον αντιδήμαρχο, Γιώργο Καχριμάνη, την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε […]