15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας εντάχθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου

Μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Κρίγγος: “Μετά από πολυετή προσπάθεια φθάσαμε στον ποθητό στόχο. Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας εντάχθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου και τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η κατασκευή του. Σήμερα είναι μέρα χαράς και θα αποφύγω να αναφερθώ σε αυτούς, τους ντόπιους πολιτικούς παράγοντες, που κατά καιρούς είχαν… άλλη στόχευση που θα αποτελούσε τροχοπέδη στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και τα παιδιά της Αργολίδας και του δήμου Άργους Μυκηνών θα χαίρονται πολύ σύντομα ένα ακόμη στολίδι”.

Περισσότερα Άρθρα

Θεία Λειτουργία για τον Πόντιο Άγιο Ευγένιο

Αύριο, Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Νέο Βυζάντιο, στο Ναύπλιο, εις Μνήμην του Ποντίου Αγίου Ευγενίου του Τραπεζούντιου. Βοήθεια σε όλο τον Κόσμο, ο Άγιος!

Διάλεξη: «Το Μικρασιατικό ζήτημα και ο Εθνικός Διχασμός»

Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας διοργανώνουν 10 διαδικτυακές ημερίδες εντός του έτους για τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας από την αρχαιότητα ως το 1922. Στην 9η διάλεξη θα μας μιλήσει ο κ. Μανόλης Κούμας με θέμα «Το Μικρασιατικό ζήτημα και ο Εθνικός Διχασμός, 1890-1915». Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη και δεν […]