19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το νόημα των Χριστουγέννων με λόγια και ύμνους στο Κουρτάκι

Mουσική εκδήλωση αγάπης διοργάνωσε απόψε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας Αγίου Αθανασίου στο Κουρτάκι.

 Τους εκκλησιαστικούς ύμνους έψαλλε ο Βυζαντινός χορός  “Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους” με χοράρχη  τον Λαμπαδάριο  Ιωάννη Χαβιαρλή.  

Προηγήθηκε ομιλία από τον πρόεδρο του ΙΣΚΕ  Αιδεσιμολογιώτατο π.Γεώργιο  Σελλή ,ο οποίος μίλησε για το νόημα των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση είχε σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής  υγιεινής για  ανθρώπους που δοκιμάζονται.  

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με εκκλησιαστικούς ύμνους στον Άγιο Αθανάσιο Κουρτακίου (βίντεο)

Η εκδήλωση έγινε με μεγάλη επιτυχία ,ενώ πάρα πολύς ήταν κι ο κόσμος που την παρακολούθησε .

Περισσότερα Άρθρα

Καλαμάτα: 5ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου

Ο Δήμος Καλαμάτας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ) διοργανώνουν τον 5ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας και Παράλληλων Αγώνων, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης στις 5.00 το απόγευμα από την προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας. Ο Αγώνας, που έχει την υποστήριξη του Συλλόγου ΞΑΝΑΡΧΙ-ΖΩ, του Τμήματος Εθελοντών Νοσηλευτών ΕΕΣ, του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών […]

25η Μαρτίου: Η Ελλάδα γιορτάζει 200 χρόνια από την εθνική Παλιγγενεσία (Live)

25η Μαρτίου: Η Ελλάδα γιορτάζει 200 χρόνια από την εθνική Παλιγγενεσία Η Ελλάδα και ο απανταχού ελληνισμός γιορτάζουν σήμερα τα 200 χρόνια από την εθνική Παλιγγενεσία του 1821 ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Ένας εορτασμός, που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία θα έχει περιορισμούς, αλλά δεν θα στερηθεί της λαμπρότητας που απαιτεί […]