17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α.»

Στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α.» συμμετέχει και το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ύστερα από πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Η συμμετοχή αυτή αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας εξωστρέφειας και ενίσχυσης του ρόλου του Επιμελητηρίου ως «συμβούλου της πολιτείας», που επιτελείται από την διοίκηση Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το Επιμελητήριο εκπροσωπείται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α.» από τον πρόεδρό του, κ. Παναγιώτη Κρητικό.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 2021 που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ Μαλαντρένι, ώρα 9.00μμ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,1821-2021 Συνδιοργάνωση: Προοδευτικός Μορφωτικός σύλλογος Μαλαντρενίου, ΚΕΔΑΜ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ Άργος, ώρα 9.00μμ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με τους Κωνσταντίνα Καλασούντα & Γιώργο Μαρίνο Διοργάνωση: ΚΕΔΑΜ   ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ Μύλοι, ώρα 9.00μμ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΤΣΑΚΗ με το συγκρότημα του Γιώργου Μουσταΐρα Διοργάνωση: ΚΕΔΑΜ […]

Σύσκεψη στην Αργολίδα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας “Διομήδης”

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αργολίδας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι υπό την προεδρία του Αντιπεριφειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου, στην οποία συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαντζούνης. Στην σύσκεψη που στόχο είχε τον συντονισμό για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας με την ονομασία “Διομήδης” συμμετείχαν οι υπεύθυνοι των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας των […]