15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού για σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουλίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει, στις 9:00, στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Οι συνέπειες της Covid-19 στην Ψυχική Υγεία και στα συστήματα παροχής υπηρεσιών υγείας», που διοργανώνουν το Υπουργείο Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και γίνεται στο Καβούρι.

Στις 19:00 ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και την Δήμαρχο Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα.

Περισσότερα Άρθρα

Επίσκεψη Ανδριανού σε ΤΟΕΒ Δαλαμανάρας και Ασίνης και περιοδεία σε Αχλαδόκαμπο και Κουτσοπόδι

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε την Κυριακή τους ΤΟΕΒ Δαλαμανάρας και Ασίνης και συζήτησε με πραγωγούς και μέλη του συνεταιρισμού για τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και ευρύτερα για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αργολίδας. Στη συνέχεια, περιόδευσα σε Αχλαδόκαμπο και Κουτσοπόδι και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Ναύπλιο

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήµου Ναυπλιέων, στην Πλατεία Συντάγματος, µε πολλές μουσικές εκδηλώσεις, εκπλήξεις για τα παιδιά, και το Φοίβο Δεληβοριά στο τραγούδι, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018. Το σύνθημα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου έδωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που τόνισε ότι : «Το άναμμα των […]