19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το συντονιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής με ανακοίνωσή τους μιλάνε με σκληρά λόγια κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη όσο και για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη


Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής:
«Υφυπουργέ Αθλητισμού Κύριε Αυγενάκη ο κορονοϊός κολλάει μόνο τους “αδύναμους” του αθλητισμού;.
Ο κορονοϊός κολλάει μόνο εκεί που το πολιτικό σας κόστος είναι μικρό;

Σταματήστε επιτέλους τον διαχωρισμό, τον ρατσισμό και την αδικία που έχετε προκαλέσει ανάμεσα σε αθλητές και αθλήματα και βγείτε μπροστά χωρίς να κρύβεστε πίσω από τους λοιμωξιολόγους.
Πρωθυπουργέ της χώρας κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη η διακυβέρνηση που ασκείτε θυμίζει χάρτινο τσίρκο που συνεχώς το παίρνει ο άνεμος ανάλογα με την κατεύθυνση του αέρα που σας βολεύει να φυσάει.

Προσπαθείτε να σκεπάσετε την πολιτική σας “ανικανότητα” συνεχίζοντας τον δρόμο των αθωράκιστων νοσοκομείων, των στοιβαγμένων μαθητών στις σχολικές αίθουσες, των σαρδελοποιημένων επιβατών στα ΜΜΜ, των περίεργων ανοιγμάτων χωρίς πραγματικά μέτρα πρόληψης και προστασίας, ρίχνοντας όλη σας την λάσπη στον αθλητισμό.

Μήπως είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τζόγος του αθλητισμού από τον ίδιο τον αθλητισμό;

Ε λοιπόν δεν θα σας περάσει, τον τελευταίο λόγο θα τον έχουμε εμείς και αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο στην κάλπη. Ολοι οι αθλητές θα σταθούμε απέναντι σας, απέναντι σε εσάς που δολοφονείτε ότι πιο ωραίο και αγνό υπάρχει για να προσφέρει στον κόσμο, τον αθλητισμό.
ΥΓ.1 Κύριε Αυγενακη λύστε μας μια απορία. Αναδιάρθρωση χωρίς να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα πώς μπορεί να γίνει;

ΥΓ.2 Κύριε Χαρδαλιά σας βλέπει όλη η Ελλάδα, σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας. Αυτό που φταίει για την μετάδοση του ιού δεν είναι ο αθλητισμός όπως λέτε, αλλά οι πολιτικές αποφάσεις σας που χορεύουν τον χορό του σκανδάλου.

ΥΓ.3 Κυρίοι λοιμωξιολόγοι τις θετικές εισηγήσεις τις δίνετε πιο εύκολα αν ο αντίστοιχος υπουργός έχει “τσιριχτή” φωνή;

ΥΓ.5 Σας έχουμε την λύση που όπως φαίνεται σκόπιμα δεν θέλετε να δείτε. Δημοσιεύστε ένα αυστηρό πρωτόκολλο και όποιος μπορεί να το ακολουθήσει, να μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

Οι ποδοσφαιριστές της Γ Εθνικής.»

Περισσότερα Άρθρα

Στις Σπέτσες η τέως βασιλική οικογένεια

Στο Πόρτο Χέλι για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων κοντά στους γονείς τους, τέως Βασιλείς Κωνσταντίνο και Άννα-Μαρία βρίσκονται τα παιδιά τους Πρίγκιπες Νικόλαος, Φίλιππος και η Πριγκίπισσα Θεοδώρα. Στη φωτογραφία η Άννα-Μαρία με τα παιδιά της και τον Αρχιμανδρίτη Γρηγόριο Νανακούδη σήμερα στις Σπέτσες.

Ομιλία για τη Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία στο “Δαναό”

 Την  Κυριακή  2 Φεβρουαρίου 2020   και  ώρα  6.30  μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει:   η Δρ. Νατάσσα Πίππα, φαρμακοποιός, MSc, PhD, μεταδιδακτορική ερευνήτρια στον Τομέα Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα:  «Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία: Όταν τα φάρμακα και τα εμβόλια “αλλάζουν” διαστάσεις».   Θα προβληθούν διαφάνειες […]