21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το Σωματείο “Ίκελος” αναζητά προσωπικό για την στελέχωση μονάδων Ψυχικής Υγείας

Το Σωματείο “Ίκελος”, αναζητά προσωπικό για την στελέχωση μονάδων Ψυχικής Υγείας τις οποίες έχει προκηρύξει το Υπουργείο Υγείας (Αρ. Πρωτ.: Γ3β/Γ.Π./οικ.96569) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα ζητούνται οι κάτωθι ειδικότητες:

– Ψυχίατροι
– Νοσηλευτές
– Κοινωνικοί Λειτουργοί
– Ψυχολόγοι
– Εργοθεραπευτές
– Λογοθεραπευτές
– Προσωπικό Γενικών καθηκόντων
– Βοηθοί εργοθεραπείας –Απόφοιτοι ΙΕΚ (σύμφωνα με ν.4186/2013)
– Φροντιστές

Επίσης ζητούνται για την θέση του Eπιστημονικά Υπευθύνου οι ειδικότητες του Ψυχιάτρου και του Ψυχολόγου με εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε μονάδες ψυχικής υγείας ή μη νοσοκομειακές δομές (ξενώνες, γηροκομεία κλπ).

Η πολυκλαδική θεραπευτική ομάδα η οποία θα επιλεγεί, θα στελεχώσει τις νέες Δομές τις οποίες στοχεύει να αναπτύξει ο φορέας. Ο φορέας, αν επιλεγεί, δεσμεύεται να προσλάβει τα δηλωθέντα άτομα.

Βασικά κριτήρια επιλογής θα είναι η συνάφεια των σπουδών των αιτούντων με τον τομέα της Ψυχικής Υγείας, καθώς και η τυχόν εργασιακή εμπειρία σε Δομές Ψυχικής Υγείας ή μη νοσοκομειακές Δομές.

Αποστολή Βιογραφικών στο email : hr@somateio-ikelos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν εξήντα ένα (61) άτομα, προσήχθησαν εκατό τρία (103) και έγινε έλεγχος σε οκτακόσια δεκαεπτά (817) Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εξακόσια ογδόντα έξι (686) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες σαράντα δύο (242) παραβάσεις Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και δενδρύλλιο κάνναβης Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του […]

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του εθνικού ποιητή Διονυσίου Σολωμού, έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 17889 κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εξωτερικών και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ Β’ 1384/24/04/2017). «Με την θέσπιση αυτής της παγκόσμιας ημέρας επιδιώκεται η ανάδειξη του θεμελιώδους ρόλου που διαδραμάτισε η ελληνική γλώσσα […]