18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το ΦΟΥΓΑΡΟ πρωτοπορεί και πάλι με τους πρώτους φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

 

Οι πρώτοι φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Ναύπλιο είναι γεγονός. Αυτοί έχουν τοποθετηθεί έξω από τον πολυχώρο Φουγάρο.

Πρόκειται για φορτιστές της Porsche που συνεργάζεται με την ΑΒΒ και που δημιούργησαν φορτιστές υψηλής ισχύος. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά στην παροχή της υποδομής φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της ΑΒΒ, που θα χρησιμοποιηθεί και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Porsche, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Taycan, του πρώτου πλήρως ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου της εταιρείας, που πρόκειται να εισέλθει στην αγορά το 2020.

Η ABB προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις στην ψηφιακή βιομηχανία και έχει πουλήσει περισσότερους από 10.500 DC ταχυφορτιστές σε 73 χώρες ενώ ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια στην αγορά των ταχυφορτιστών.

Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος των CHAdeMO και CCS Charging Standards Association και ο χορηγός του πρωταθλήματος ABB FIA Formula E, που αναδιαμορφώνει τον κόσμο της βιώσιμης κινητικότητας. Ο τομέας των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΑΒΒ πρόκειται να εκχωρηθεί στην εταιρεία Hitachi το 2020. Αυτή τη στιγμή η ABB δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, με περίπου 147.000 εργαζόμενους.

Περισσότερα Άρθρα

Η ΕΛΜΕ Αργολίδας για τον αδόκητο χαμό του Θανάση Αυδούση

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας μετά τη θλιβερή είδηση για τον πρόωρο θάνατο του εκλεκτού και αγαπητού συναδέλφου Θανάση Αυδούση εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Θανάσης θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για το ήθος, την ανιδιοτέλεια, τον ακριβή και ξεκάθαρο λόγο και τη μαχητικότητά του. Ο κλάδος […]

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με Απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα- Σιδηροπούλου, επιστρέφονται από αύριο, Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα. Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί […]