17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, ακούστηκε στον ιστορικό Δαναό

Όπως κάθε χρόνο, το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, ακούστηκε στον ιστορικό μας Δαναό, από παιδικές και νεανικές φωνές με επίκαιρες αναφορές, τραγούδια και μουσικές !!

Τα παιδιά απ΄το 3ο Λύκειο Άργους και το Δημοτικό μας Ωδείο, έδωσαν τον πιο γιορταστικό τόνο σε όλα τα μέλη , τους φίλους και τους γονείς που κατέκλυσαν την αίθουσα του συλλόγου μας και τα καταχειροκρότησαν !

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους τους βουλευτές μας κ.κ. Ανδριανό και Γκιόλα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μαλτέζο , απ τον Δήμο μας τον πρόεδρο του δημ.συμβουλίου κ. Μπέγκο, τον αντιδήμαρχο κ. Παπαιωάννου , τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ κ.Σκούφη , δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους κ.α. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους !!

Περισσότερα Άρθρα

Φωτιές από πτώση κεραυνών στο Άργος

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα από φωτιές που ξέσπασαν σε δυο σημεία του Άργους. Αιτία δεν είναι άλλη από την πτώση κεραυνών λόγω των καιρικών συνθηκών. Η μια εστία εντοπίστηκε στο μοναστήρι της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης. Η βροχή που έπεφτε έσβησε την φωτιά πριν πάρει διαστάσεις. Το ίδιο συνέβη και στη δεύτερη εστία πίσω από τη […]

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από τη ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του Δον Κιχώτη Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σέξπιρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου. Στην Καταλονία, την ημέρα αυτή εορτάζεται η Μέρα των Βιβλίων και […]