18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου συμμετείχε στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Καλαμάτα

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στην Καλαμάτα.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Υπουργείου Παιδείας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου.

Η ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στο διαγωνισμό αυτό. Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην κατηγορία Γυμνασίου με τίτλο «Οι δρόμοι του κρασιού στη βόρεια Ελλάδα».

Συγχαρητήρια στους μαθητές που συμμετείχαν και στους γονείς τους για την υποστήριξη.

Περισσότερα Άρθρα

Στις φυλακές Ναυπλίου οι κατηγορούμενοι για τη διακίνηση μεταναστών, που συνελήφθησαν στην Καλαμάτα

Στις φυλακές Ναυπλίου, ως προσωρινά κρατούμενοι, οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Καλαμάτας οι δύο Αζέροι, 41 και 28 ετών, που συνελήφθησαν από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας και κατηγορούνται ως διακινητές των 109 μεταναστών από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Σρι Λάνκα, το Ιράν και το Νεπάλ. Οι Αζέροι φέρονται να ήταν οι […]

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στην Αργολίδα

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η κυκλοφορία των οχημάτων το βράδυ της Κυριακής 17 Ιανουαρίου διεξάγεται ανά νομό ως εξής: Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Β. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες: – Στην Επ. Οδό Σίταινας-Καστάνιτσας από το 1ο […]