18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το Choy Lee Fut σε διεθνές τουρνουά στην Γερμανία

Τέσσερα μετάλλια ( 1χρυσό, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα)  για την  ομάδα της Hellenic Choy Lee Fut & Luohan Qigong, στο διεθνές τουρνουά German Wushu Stars Tournament 2019” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου στην Στουτγάρδη.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια Λαμπάδα Μαρία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «νότια στυλ παραδοσιακά γυναικών» και την τρίτη θέση στην κατηγορία «κοντά  όπλα παραδοσιακά γυναικών».

Η μικρή αθλήτρια Μίχου Δέσποινα, στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνες του εξωτερικού, πήρε την  δεύτερη  θέση στην κατηγορία «υπόλοιπα στυλ όπλων παραδοσιακά 8-10  ετών» και την τρίτη θέση στην κατηγορία «νότια στυλ παραδοσιακά 8-10  ετών.

Η ομάδα του Choy Lee Fut εντάθηκε στην ομάδα της  Ελληνικής  Ομοσπονδίας Γουσού- Κουνγκ φού,  και εκπροσώπησαν την χώρα μας στο εν λόγω Τουρνουά.

Την αποστολή συνόδευσε η δασκάλα της σχολής Άργους κ. Κοκκινάκη Άννα.

Περισσότερα Άρθρα

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Η ευχαριστήρια επιστολή της Ε.Ο.Ο.Α.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης για την πολύτιμη βοήθεια στη διοργάνωση του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναρρίχησης Βράχου camp στο «Καταφύκι». Επόμενος προορισμός μας είναι το 2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Ερμιονίδα, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ, και η καθιέρωσή του κάθε Οκτώβρη με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και φίλων της αναρρίχησης. Είμαστε έτοιμοι για μια […]