19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το Wolfaki Summer Camp συνεχίζει με περισσότερο χάντμπολ

Η δεύτερη εβδομάδα στο Wolfaki Summer Camp κύλησε με περισσότερο χάντμπολ, αφού προηγήθηκε η εκγύμναση και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παιδιών με το ειδικό πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί ο Αντώνης Δάσκαλου και ο Γιάννης Χαντέλης.

Στα παιδιά παρουσιάστηκαν γενικά βασικά θέματα που σχετίζονται με την άμυνα και την επίθεση και στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στην ατομική τεχνική τους, ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται, εκτελώντας για πρώτη φορά πολλές ασκήσεις που έχουν ενσωματώσει στο πρόγραμμα οι προπονητές των Ακαδημιών μας, γεγονός που τα ενθουσίασε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους όλη την εβδομάδα. Η πρακτική εξάσκηση συνοδεύτηκε και από παρακολούθηση και ανάλυση αγώνων του Διομήδη.

Η εβδομάδα έκλεισε με την ομιλία της Φιλολόγου ΕΛΕΝΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ που εστίασε στα πολλαπλά οφέλη από την ενασχόληση με τον Αθλητισμό και πώς μπορεί Σχολείο και Αθλητισμός να συνυπάρξουν αρμονικά. Οι ουσιώδεις και πολύτιμες συμβουλές της όπως και τα πλάνα διαχείρισης χρόνου που παρουσίασε στα παιδιά είναι βέβαιο πώς θα τα βοηθήσουν στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου και ισορροπημένου χαρακτήρα. Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της στα παιδιά!

Και σε αυτό το Camp το παρών δίνει το Fougaro Artcenter και ο γενικός διευθυντής του Κος Νίκος Τσαγκαρέλης. Πολύτιμοι Χορηγοί και συνοδοιπόροι σε όλες μας τις δράσεις φρόντισαν ώστε τα παιδιά να έχουν στη διάθεση τους τους απαιτούμενους χυμούς για να αναπληρώνουν τα χαμένα υγρά και την ενέργεια τους. Ευχαριστούμε πολύ που ακόμα μια φορά με πολλή χαρά και διάθεση ανταποκριθήκατε άμεσα και στηρίζετε τη διοργάνωση!

Περισσότερα Άρθρα

ΗΠΑ: 36χρονος ζούσε για τρεις μήνες στο αεροδρόμιο του Σικάγο επειδή φοβόταν τον κορονοϊό

Ένας 36χρονος άντρας που φοβόταν να πετάξει με αεροπλάνο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ζούσε για τρεις μήνες σε μια προστατευμένη πτέρυγα του διεθνούς αεροδρομίου του Σικάγο. O Aditya Singh συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, όταν δύο υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας United Airlines ζήτησαν να τους δείξει την ταυτότητά του. Εκείνος τους έδειξε μια επαγγελματική ταυτότητα, η οποία λέγεται ότι ανήκε […]

Την εορτή της αναστήλωσης των Ιερών Εικόνων γιόρτασαν στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο στον ιστορικό ιερό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου, εορτάστηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή της αναστήλωσης των ιερών εικόνων την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση των ιερών εικόνων πέριξ του Ναού. Την θεία λειτουργία τέλεσαν οι Ιερείς π. Κωνσταντίνος Σέρρος και π. Ιωάννης […]