17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τρία κρούσματα στο Κρανίδι – Αυστηρός περιορισμός κυκλοφορίας στη δομή

Τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού διαγνώστηκαν στους διαμένοντες στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι και τα υπουργεία Μετανάστευσης & Ασύλου, Προστασίας του Πολίτη και Υγείας προχωρούν σε αυστηρό περιορισμό της κυκλοφορίας των διαμενόντων για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε συνολικά 125 δείγματα από διαμένοντες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ενώ στη δομή μετέβη και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σημειώνεται επίσης, ότι θα επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η είσοδος στους εργαζόμενους της δομής, σε αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και στο προσωπικό των υγειονομικών μονάδων.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σε αυστηρό περιορισμό της κυκλοφορίας τέθηκε, για χρονικό διάστημα 15 ημερών, η δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι Αργολίδας, με κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου. Η απόφαση υπεγράφη μετά την διάγνωση 3 συνολικά θετικών κρουσμάτων Covid-19, ενώ ελήφθησαν συνολικά 125 δείγματα από διαμένοντες στη δομή φιλοξενίας.

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ στην δομή φιλοξενίας μετέβη και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Επιτρέπεται κατ΄ εξαίρεση η είσοδος στους εργαζόμενους της δομής, σε αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς και στο προσωπικό των υγειονομικών μονάδων.

Περισσότερα Άρθρα

Προφυλακίστηκε το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη με φιξάκια κοκαΐνης στη Γλυφάδα

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (21.08.201) στη Γλυφάδα. Στην κατοχή της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της, που διήρκησε για περισσότερο από δυο ώρες, η 31χρονη αρνήθηκε την κατηγορία της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και δήλωσε αθώα. Στα δικαστήρια […]

«Πράσινες Αποστολές – Green Missions» -Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά & Κερδίζουμε δώρα! Μπες στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης!

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο της ανακύκλωσης, μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές – Green Missions». Ο χρήστης ολοκληρώνοντας τους απαιτούμενους στόχους, κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen για υπέροχα δώρα. Κάθε […]