17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τρία στα τρία οι ομάδες μας στη Γ’ Εθνική

Θρίαμβος του Παναργειακού στο Σχηματάρι, ευρεία νίκη της Ένωσης Ερμιονίδας στην έδρα της, επιβλητική επικράτηση της Ένωσης Λέρνας-οξυγόνο για τη συνέχεια του 8ου ομίλου στη Γ’ Εθνική.

Η σημερινή 15η αγωνιστική ήταν ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ.

Οι “λύκοι” άρπαξαν την νίκη επί του ΑΟ Υπάτου στο 89΄με τον αρχηγό Χάρη Μπριλάκη και μείωσαν στους τρεις βαθμούς από την Καλαμάτα που ηττήθηκε στην έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη. Με άλλη ψυχολογία πλέον ο Παναργειακός που χρειαζόταν ένα…μεγάλο διπλό θα αγωνιστεί την άλλη Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι στον Ασπρόπυργο.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος χρησιμοποίησε και τους τρεις νεοαποκτηθέντες ( Γερόλυμο, Μενδρινό, Μαρουκάκη) στη βασική ενδεκάδα που την απάρτιζαν οι Φαρμάκης, Παναγιώτου, Γερόλυμος, Μπριλάκης, Καλύβας, Κυριακόπουλος, Τσιμικλής, Καδάς, Μενδρινός, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης.

Με τριάρα φιλοδώρησαν τους αντιπάλους τους η Ένωση Εριονίδας και η Ένωση Λέρνας.

“Χόρεψαν” στη βροχή οι παίκτες του Θανάση Κολιτσιδάκη, κατάθεση-ψυχής από τους ποδοσφαιριστές του Λουκά Κούρου. Την επόμενη αγωνιστική στο Κιβέρι, το μεγάλο τοπικό ντέρμπι. 

Ένωση Ερμιονίδας: Αλευράς, Κουκλάς, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, Τζιέρης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας, (90΄Σαλταπίδας), Πούτσης, (86΄Κότοφ), Νικολόπουλος, ( 90΄Βασιλέρης).

Ένωση Λέρνας: Κατσαούνης, Λέρμας, Καϊάφας, Κάπλαντζης, Σελλής, Τσουρδίνης, Κρεμμύδας (61′ Αντωνόπουλος), Μούγιος, Μπιτζής (90′ Μπακατσέλος), Τριανταφύλλου (85′ Γιαντόμ), Αϊβαλιώτης (90+ Καζολιάς).

Τα αποτελέσματα

ΑΟ Υπάτου – Παναργειακός 0-1 (89′ Μπριλάκης)

ΑΕ Ερμιονίδας – Μανδραϊκός 3-0 (11′ Κουκλάς, 86′ Τριμπόνιας, 90+ Σαλταπίδας)

Ένωση Λέρνας – Παναρκαδικός 3-0 (23′ Μούγιος, 25′ Τριανταφύλλου πεν, 74′ Αϊβαλιώτης)

ΑΟ Εικοσιμίας – Ασπρόπυργος 0-4 (Πετρόπουλος 2, Καραλής, Πρίκας)

Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα 1-0 (58′ Μούφλης)

Αμβρυσσέας Διστόμου – ΑΕ Πελλάνας 0-1 (2′ Σικαλόπουλος)

Πάμισος – ΑΟ Κατασταρίου ΑΝΑΒΟΛΗ

 

Βαθμολογία 8ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής

Η επόμενη αγωνιστική
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ – Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Στον «αέρα» το ματς Αλβανία – Αγγλία αδυνατεί η αστυνομία να εγγυηθεί την ασφάλεια των ομάδων

Η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Αγγλία την Κυριακή (28/3, 19:00) στα Τίρανα για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 βρίσκεται στον αέρα, καθώς όπως ισχυρίζεται η ομοσπονδία της γειτονικής χώρας η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δύο εθνικών ομάδων. Μπορεί να μην υπάρχουν φίλαθλοι στο Air Albania, αλλά τα […]

Κυπελλούχος Αργολίδας ο Παναργειακός

  Κυπελλούχος Αργολίδας αναδείχθηκε πριν λίγο ο Παναργειακός. Οι “λύκοι” νίκησαν και την Ένωση Ερμιονίδας 2-1 αλλά και το λασπωμένο τερέν από τη δυνατή βροχόπτωση που όπως είναι ευνόητο δυσκόλεψε και τους δυο φιναλίστ. Στο Κρανίδι, η Ένωση Ερμιονίδας προηγήθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 5′ όταν κέρδισε πέναλτυ σε χέρι του Παναγιώτου, ο Τριμπόνιας ευστόχησε […]