19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα – Νέα τροπή: Ανήλικο το κορίτσι που βρέθηκε νεκρό στον Προφήτη Ηλία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την τραγωδία που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή των Τρικάλων.

Πριν από λίγο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα για την πρωτοφανή υπόθεση που συγκλονίζει την περιοχή.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή έξω απ’ το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία ήταν ηλικίας περίπου 30 ετών -λόγω του σωματότυπου και των χτυπημάτων που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα- τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για μια 16χρονη, η οποία έμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή.

Όπως αναφέρουν πηγές του trikalavoice.gr εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή πληροφοριών: trikalavoice.gr

Περισσότερα Άρθρα

Όλο και πλησιάζει η επανανενεργοποίηση της γραμμής Κόρινθος – Ναύπλιο

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επισήμως η επανανεργοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Αργους – Ναυπλίου. Αυτό γνωστοποιήθηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα Τρίτη 26 Μαΐου με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ Κώστα Σπηλιόπουλο: “Ο ΟΣΕ είναι απολύτως έτοιμος να ανακοινώσουμε επισήμως, μέσα στις […]

Δρόμοι,τρένο,τουρισμός,επενδύσεις,περιβάλλον …οι στόχοι του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Τις προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την δυναμική που πρέπει να υπάρξει -“ µε προγραμματισμό, σχεδιασμό, αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων και κυρίως µε τη συνεργασία και την ενότητα”- προκειμένου να βρεθεί στον δρόμο της ανάπτυξης, αναλύει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, σε ειδικό ένθετο για την ανάπτυξη […]