13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τρίπολη: Την Κυριακή οι εκδηλώσεις για την Ποντιακή Γενοκτονία

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προσκαλεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, την Κυριακή 24 Μαΐου 2020.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα 08.00: Επίσημη Έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία σύμφωνα με τις διαταγές της Διοίκησης Κέντρων IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

Ώρα 10.15: Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Ιατρό κο Παναγιώτη Στυλίδη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Αρκαδίας.

Ώρα 10.30: Συγκέντρωση στο χώρο του Μνημείου των Αρχιερέων και Προκρίτων

Επιμνημόσυνη Δέηση
Κατάθεση στεφάνων
Ενός λεπτού σιγή στη Μνήμη των νεκρών της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Εθνικός Ύμνος
Ώρα 20.00: Επίσημη Υποστολή της Σημαίας.

Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΝΙΚΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Ναύπλιο: Την Ελευθερούπολη υποδέχεται ο Οίακας

Αύριο Σάββατο (17/4) θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής στην Α2 μπάσκετ των ανδρών με τον Οίακα Ναυπλίου να αντιμετωπίζει την Ελευθερούπολη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Αργολικής ομάδας μετά την επανέναρξη. Α2 Ανδρών 8η αγωνιστική (17:00): Καβάλα – Φίλιππος Βέροιας Τρίτωνας – Παγκράτι Οίακας Ναυπλίου – Ελευθερούπολη Ολυμπιακός – Πανερυθραϊκός Δάφνη Δαφνίου […]

«ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ» Περιβαλλοντικές δράσεις Δήμου Ναυπλιέων στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Δενδροφύτευση στην Παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου στο ύψος των σχολικών συγκροτημάτων με την συμμετοχή μαθητών των δύο Γυμνασίων της πόλης, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος ο Δήμος Ναυπλιέων-ΔΟΠΠΑΤ ανακοίνωσαν το περιβαλλοντικό τους πρόγραμμα «Πράσινος Ιούνιος». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βασισμένο σε μια κοινή προσπάθεια του […]